Da sa stii ca asa sunt toate clasele insa in a8 a o sa iti para rau ca te desparti de ei crede-ma oricum cat despre baiat flirteaza cu el fa chestia aia cu genele, poarta-te mai amabil cuel, incearca sa te plimbi8cat mai mult cu el, spune-i sa iti faca mici servicii poate isi va da seama
)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri o sa incerc sa ma apropii de el dar va fi putin mai greu deoarece este vacanta si vorbim mai rar dar o sa incerc:X
Daca ai cea mai proasta clasa, va fi foarte greu; esti in situatia mea, daca incepi sa comunici(fara sa-l vezi)cu el veti deveni foarte apropiati dar in lumea reala parca nu va veti cunoaste amandoi suntem timizi... sper sa ai noroc
Pai secretul e sa petreci mult timp uite de exemplu am cunocut acum 2 luni o fata, iar ieri a recunoscut ca ma place
Si mie mi se intampla acelasi lucru doar ca toti colegii imi ziceau ca ii place de mine cand eram in clasa a vi-a(trec a opta) ma gandesc sa ma duc si sa ii zic in fata
.
Eee acum date pe langa el fate interesara de preferintele luii stai cu amici lui si intreabai despre el eu stiu