Nici nu o sa il simti! E cea mai buna alegere, mai ales in comparatie cu anticonceptionalele!
Depinde. Acum, off-topic, voi chiar nu va puteti petrece timpul impreuna si altfel? Chiar trebuie sa va f*teti ca animalele? Si ma mir de ce nu evoluam...
Pentru ca promovam consevatorismul si abstinenta? La asta ma gandeam si eu.
Nu promovez abstinenta. Si totusi, ar putea face ceva constructiv in timpul acela. Ziceam si eu.
Daca stii pe cine iubeste, ar trebui sa stii si ce-i place
Nu sunt eu asa buna prietena cu el... Doar ca mi-a ingaduit sa-i folosesc numele. Daca stii tu mai multe... Spit it out!
Nu ca as sti mai multe. Dar sunt niste neconcordante, sa zicem. Intre username-ul tau si ideile pe care le promovezi. Daca tot esti prietena si ii folosesti numele, poarta-te in consecinta. Ca atare, ce are a face abstinenta? Do whatever you like, whenever you like. Nu asta era?
Nu ca as fi reprezentat al sau. Fiecare cu ideile proprii. Acum, daca sunt dati doi bani pe ideile mele, bine, daca nu, iar bine. Si, ma repet, nu promovez abstinenta.Nu cred ca asta era de dedus din ce am comentat mai sus.Mai degraba nebunia mea.
M-am exprimat asa deoarece sunt constienta, intr-adevar, de modul meu diferit de a percepe lucrurile. Cum altii m-ar numi "nebuna", asa ii pot numi si eu pe ei. Normalitatea e subiectiva.
Nu vad cine te-ar numii pe tine nebuna.Ai o gandire limitata, atata tot.
Nu poti spune despre o persoana ca este limitata doar din cauza unui comentariu.
Ba da, pentru ca ma refeream strict in acea privinta(sunt mai multe comentarii de fapt).In rest nu stiu.