| AdaIoana18 a întrebat:

Heyyyy... Cum pot sa ii spun baiatului de care imi plc ca imi plc de el, vb cu el aproape in fiecare seara p` mess si cred ca ne-am intalnit o` data af cand eram cu fostul... Ieri seara a intrat pe mine si mi-a spus ca ce fac, si mi-a spus sa ii dau hi5 si a zis ca sunt frumm, chiar vreau sa ii spun dar nu stiu cum pentru cele mai bune sfaturi dau Fuditza promittt :X:X:X

Răspuns Câştigător
| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Complicata situatie atunci nu ramane decat sa ai curaj incearca nu ai ce pierde! preferi sa stai asa sa suspini dupa el cand poti sa il intrebi stand cu gandul ca poti obtine ceva?

5 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Poi daca iti spune ca esti frumoasa ce vrei mai mult?! Nu mai sta pe ganduri si spune-i ca il placihappy

| Blondamea a răspuns:

Pai daca te considera frumoasa inseamna ca si el te place dar se vede ca esti o fire un pic cam timida dc nu incerci sa ii scriii un mesaj sau chiar pur si simplu ii spui ca vrei sa afle ceva important.si at ii spui ca iti pl de el.

| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Sunt 2 moduri: primul ar fi sa ii spui direct acu depinde de cantitatea ta de curaj...al 2 mod ar fi sa ii intrebi un prieten bun daca ii place de tine si chestii din astea incearca sa faci rost de surse sa vezi. acu depinde ce alegi eu iti urez mult noroc and LOVE is in the air xD

| AdaIoana18 explică:

App... am uitat sa mentionez ca ` nu pot sa ii inteb pe pr lui deoarece unul dintre ei este fostul meu pr, iar celalalt este fostul pr al pr mele si nu mai vb cu ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sta pr ganduri! fi sincera cu el, nu ai nevoie de intermediari. Decat sa stai peste cativa ani cu gandul la el si sa te gandesti cum ar fi fost daca ii spuneai ce simti pentru el...comunicarea e cea mai importanta. El a facut primul pas. arata-i ca esti interesata. sunt mama a 2 copii si daca nu aveam curaj acum as fi fost nemaritata. timiditatea e buna, mai ales la o fata, dar sunt momente cand trebuie lasata de-o parte. Bafta si curaj!