anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU! Am stat cu un baiat o luna, nu prea petreceam mult timp impreuna "ne vedeam la scoala si atat", am aflat ca are pe altcineva in afara de mine asa ca ne-am despartit, fara a-l mai intreba sau a verifica informatia.Peste aproximativ doua luni mi-a cerut sa ne impacam, a pus despartirea pe seama lipsei de comunicare, mi-a spus ca noi nu am apucat sa ne cunoastem nepetrecand prea mult timp impreuna, ar fi trebuit sa-i spun daca aveam vreo nelamurire si nu ar mai fi stat cu mine daca ar fi avut pe altcineva.Ne-am impacat, au trecut trei zile pe parcursul carora am "vorbit" doar la scoala ("ce faci?" un sarut doua si atat). In cele trei zile a plecat fara sa ma anunte, cand i-am reprosat in cea de-a treia zi cerandu-i sa o faca de acum inainte mi-a raspus zambind "Bine". Nu stiu daca s-a impacat cu mine pentru ca a terminat relatia cu cealalta, de plictiseala sau din lipsa de prietena.Cum imi dau seama? Voi ce credeti?

2 răspunsuri:
| cosmina95 a răspuns:

E cam naspa treaba...eu zic sa il lasi pentru ca nu merita. asta nu e relatie cel putin din punctul meu de vedere
eu sunt cu un baiat de 11 luni mai e un pic si facem anul si petrecem aproape tot timpul impreuna.
voi sunteti ca niste prieteni care se saruta si doar atat...la voi lipseste comunicarea iesirile in oras. plimbarile si toate celelalte lucruri care la fac "indragostitii"

| fanto a răspuns:

Vezi u nu-i poti cere sa te anunte de fiecare data. si daca el ti-a zis sa va impacati nu cred ca afacuto din plictis sau ce ai mai zis u acolo.