Ţi-o stat deja 15 luni, tu ai peste 16 ani (legal şi fiziologic e OK!), ce mai vrei?
Luaţi şi faceţi căci asta cu "dacă te iubeşte, te-aşteaptă oricât" e o googriţă mare de tot. În realitate fiziologia masculină nu e bătaia de joc a nimănui şi dacă-l iubeşti, nu-nţeleg care-i problema.
Prin sex oral ai risc de BTS-uri, dar însărcinată nu poţi rămâne, asta-i clar
.
În Cluj există planning familial la Spitalul Judeţean (pe str. Clinicilor - în zona studenţească Haşdeu), la orice cabinet ginecologic (de exemplu este unul pe Coşbuc, ceva mai încolo de Parcul Central - staţia autobuzului 30) dar şi la medicul de familie poţi apela.
E în regulă să faceţi atât normal cât şi oral, atât pentru tine cât şi pentru el.
Nu uitaţi de protecţie şi mult spor!
Iubiţi-vă mult!
Nu esti mica de ani si ai si o relatie de ceva vrema cu el.Ai mai putea astepta pana faci 17 ani(e mai potrivita un pic varsta asta daca inca nu ti-ai inceput inca viata sexuala). Daca el va fi primul nu cred ca e bine sa incepi prin ai face lui toate "poftele". E bine prima data sa incepeti normal asa va veti cunoaste corpurile mai bine si apoi veti face mai multe, sa spun asa
. Nu e bine sa ii faci toate poftele, pastreazati demnitatea ta.Nu vei pati nimic daca ii faci sex oral, nu ai ce pati, dar nu cred ca e potrivit sa ii faci asta prima data, asta e parerea mea.
Daca te iubeste te mai poate astepta un pic si te va intelege. Poti sa il faci sa inteleaga ca acest lucru e foarte important pentru tine si ca nu ai vrea sa incepi prin ai face sex oral ci sa mai astepte un pic si sa faceti dragoste![]()
Succes in tot ce vrei sa faci. te pup
George cred ca m-ai inteles gresit.Am spus ca nu e bine sa ii faca toate poftele si am spus ca nu e bine sa inceapa asa.Citeste mai cu atentie te rog![]()
Va pup
Nu cred ca ai ce pati insa trebuie sa iti doresti si tu asta nu numai el.acuma depinde de tine
bafta:*
Nu ai ce patii.
Dar daca iti e frica nu e ok.(mai bine nu face daca iti frica)
Poarta prezervativ pentru a preveni sarcina.
Daca asta iti doresti si tu da daca nu da-l naiba nu are cum sa te oblige.si te sfatuiesc sa no faci. poate o sa regreti. pup si ...bafta.tu decizi
Nu ai ce patii prin sex oral dar mai poate astepta si el ceva timp si cum zice Loredana nu e bine sa ii faci din prima sex oral si sa nu-i satisfaci poftele din prima ca ti se urca in cap Multa bafta!:*