Pai ce ar fi in primul rand sa afli orarul calsei respective. Si poate va potriviti la orele de iesire de la scoala si "brusc" aveti acelasi drum spre casa ( macar o portiune), si atunci incet incet va puteti apropia.
Vorbiti si pe mess.Intreaba-l cum s-a acomodat cu noua clasa. Daca el te-a placut cu adevarat, va gasi el calea sa va vedeti.
Buna!
Hai sa o luam cu inceputu Esti convinsa ca se va muta?
Sti de ce zic asta?
Pentru ca multi au spus asa si nu s-au tinut de cuvant
Am avut si eu o multime de colegi care ziceau asa si tot degeaba
Si parca vad ca patesti si u la fel
Si te pomenesti cu el tot in clasa la tine
In al-2-lea rand Chiar daca se muta desi nu prea cred asta nu o sa te opreasca deloc sa fi cu el
Daca sa zicem ca nu era in clasa cu tine si totusi il placeai te oprea asta sa iti pierzi speranta?
Iti zic eu ca nu
Vorbeste cu el pe mess si din vorba in vorba o sa ajungeti voi la cevaSi iyi zic eu ca si daca e pauza de 5 minute tot te vei duce sa il vezi
Mult succes si nu mai fi suparata!
Ar fi splendid daca ar fi aproape perfect.Iti spun eu de pe acum:nu e
O sa vezi.Insa daca tii atat de mult la el de ce sa nu incerci? In fond nu ai nimic de pierdut
Ai putea sa te interesezi de el mai mult, ce ore are, ce colegi care pot sa te ajute. Daca iti place trebuie sa iti dedici un pic de timp ca sa afli mai multe despre el si sa gasesti momentul oportun in care sa vorbesti mai multe cu el.
Ai putea sa te interesezi daca aveti profesori comuni si astfel sa aveti motiv de discutie: lucrari, ascultat, teme etc si asa daca e sa fie veti ajunge impreuna