Buna, cine sare dupa 2 ieprui nu prinde niciunul, cea mai buna idee e sa iti ceri scuze si sa ii spui ca a glumit prietenul tau ca sa vada cum reactioneaza ea.altceva nu stiu ce sa zic, decat:fi mai prudent, si nu mai fa aceasta greseala de a minti ca adevarul tot iese la iveala.
Incearca sa ii explici ca voiai sa te desparti de fosta pentru ea...si ca pe ea o iubesti iar cealalta nu mai inseamna nimic pentru tine
Cere-i scuze si explica-i ca tu la ea tii si vrei sa te desparti de fosta prietena.
sau cand te vei duce la ea sa fii deja despartit de fosta...cred ca asta o va convinge sa te ierte
succes
Spune-i ca urma sa o faci si ca in primul rand fosta nu insemna nimic pentru tine era doar o simpla aventura si nimic serios
Stai in genunchi(cu multi oameni necunoscuti de fata) si cere-i iertare!
daca faci asta o sa te ierte orice ar fi! off doamne ce moment romantic imi imaginez
xoxo, mary
Desparte-te de cealalta si ramai cu cea care te-ai combinat in Grecia dupa aceea spune-i ca nu mai ai nicio legatura cu respectiva, un buchet de flori si cere-ti iertare
Scera sa fiu nu am ce sfat sa ati dau da chiar au facut bine fetele ca s-au despartit de tine na daca nu stai in banca ta...
Timpul le rezolva pe toate amice. ai putea sa o minti ca prietenul tau nu stia noile stiri in legatura cu tine si a gresit, lucru pe care eu nu l-as face. decat sa imi mint prietena mai bine ii zic adevarul si o las sa imi dea papucii, macar asa sunt impacat ca nu am fost un grosolan. cel putin asa gandesc eu. binenteles asta depinde de fiecare fata... daca merita... daca nu... oricum eu banuiesc, ca nu iti permiti sa pierzi vremea cu o fata care nu merita sa fii sincer si cinstit. bafta. salut.
Cu care te-ai combinat in grecia si de care te desparti in romania pentru una din caracal pe care ai cunoscut-o in avionul cu care va intorceati ca erati vecini de scaun si v-ati combinat fara ca trudita sa stie ca imediat la coborare tu deja esti combinat cu avioanca si combinandute cu ea vei cunoaste pe cea mai buna prietena a ei care o asteapta la aeroport si are nevoie de o combinatie. puiule combinatorist. du-te si te culca.
Bună.
Stilul de comunicare face parte din viaţa fiecărui individ al societăţii.
Fosta prietenă nu trebuie catalogată "aia". De ce? Aveţi nişte amintiri împreună (multe, puţine; plăcute, neplăcute) şi trebuie să o respecţi pur şi simplu ca o persoană care a trecut prin viaţa ta.
Actuala prietenă nu a ştiut adevărul despre tine (aveai pe cineva în viaţa ta şi era de datoria ta să-i spui de existenţa ei şi ce urma să faci. Sinceritatea ocupă loc de cinste, chiar dacă la ora actuală se umblă mult cu cioara vopsită.).
În prezent ai reuşit să superi două persoane: pe fosta şi pe actuala.
Cu fosta trebuie să laşi loc de bună ziua (se întâlneşte munte cu munte, dar om cu om - aşa spune o vorbă din popor), cu actuala trebuie să clarifici situaţia de fond care lasă de dorit (cumva îţi place să te joci cu sentimentele lor?: cine alergă după doi iepuri, nu prinde niciunul), rişti să fi părăsit de prezenta (cam asta meriţi pentru că ai ascuns adevărul şi asta doare!).
În concluzie, tot comunicarea te va ajuta să ieşi la lumină, mai mult sau mai puţin plăcută.
Pe viitor, învaţă să ştii ce vrei de fapt!
Pa, pa.
Totul se rezolva cu un buchet de trandafiri de cel putin 300 de RON, o declaratie de dragoste de 200 de cuvinte, o lacrima in coltul ochiului + old puppy eyes.
Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ca tu pe ea o placi nu pe fosta fa`o sa inteleaga! daca te place ma rog[tine la tine] te accepta.Bafta
RAY întreabă: