Bună.
Ba să nu fi distrusă ci să-i mulțumești că a fost sincer cu tine și ți-a spus ce și cum.
Ce ai fi dorit, să se folosească de sentimentele și fizicul tău ca apoi să-ți dea cu șutul ori acum că ești o pasăre liberă poți zbura în înaltul cerului și să cauți dragostea ta?
Mai rar să găsești un băiat educat și să-ți răspundă cinstit. Lumea este plină de parșivi, copile. Și nu plânge, ci zâmbește așa cum numai tu o faci în cel mai original mod.
Este greu dar nu și imposibil. Sentimentele pasagere cum vin așa și pleacă.
Fruntea sus.
Pa, pa.
Am citit ce-ai scris la intrebarea cealalta.pfuu.complicat.
Parerea mea este ca tu incerci sa cauti tot felul de motive si incerci sa rastalmacesti fiecare gest si fiecare cuvant al lui pentru a te convinge pe tine ca de fapt lui ii place de tine. Sincera sa fiu, nu cred ca ii place de tine. Oricat de timid ar fi, daca i-ar placea de tine, ar gasi o modalitate prin care sa-ti spuna asta (ti-ar trimite un biletel, un mesaj, l-ar pune pe prietenul lui sa-ti transmita). Ai spus ca i-ai marturisit sentimentele tale. Atunci, daca si lui ii place de tine, timiditatea n-are nici un rost si n-are avea nici un motiv pentru care sa nu recunoasca faptul ca ii placi. Din contra, tocmai pentru ca tu i-ai spus prima ca il placi, daca te-ar placea si el, ar recunoaste-o tocmai pentru ca nu i-ar fi teama de un eventual refuz. Sfatul meu este sa-l lasi in pace. Saluta-l in continuare dar poarta-te mai rece, saluta-l si vorbeste cu el ca si cum ar fi un coleg oarecare, ca si cum nu ti-ar placea de el. In felul asta il vei pune si pe el pe ganduri si il vei face sa se intrebe daca intr-adevar te place. Oricum, intre timp, preocupa-te de scoala, petrece-ti timpul cu prietenele tale si uita-l. N-are rost sa pierzi timpul cu un baiat care ori nu stie ce vrea de la tine, ori nu vrea sa-ti zica. Respecta-te pe tine insati si o sa-ti fie bine. Si sa nu indraznesti sa plangi! Stii vorba aia: dupa autobuze si baieti sa nu alergi niciodata... o sa vina altul.
Heey:]. Am citit ce ai scris si la intrebarea ta si aici si dupa cum spui tu baiatul cam da semne ca te place, dar nu stiu, baieti uneori fac asa doar ca sa amgeasca fetele . Poate el ti-a zis nu pentru ca ii s-a parut ca te-ai grabit si poate nu stie prea multe despre tine si de asta. Te sfatuiesc sa mai astepti si sa va cunoasteti mai bine, iar apoi sa vezi ce iese. Ca sa iesi din starea asta, pana nu intri in depresiee! Ar trebuii sa te gandesti la altceva si sa petreci timp cu prieteni
. Te pup si tine-ma la curent cu ce se intampla