Intr-un fel se aseamana cu povestea mea, sincer nici eu nu inteleg de ce face asa. Dar eu zic ca daca el chiar tine la tine iti va raspunde o data si o data (daca insisti) insa exista sanse mari sa nu o faca, poate chiar a fost deranjat de ceea ce iai spus si vrea sa uite(crede-ma ca inca are sentimente daca a fost pe bune relatia pentru el). Sau mai e o varianta, sa il ignori de acum in colo si sa ii arati ca nu iti pasa si poate va incerca el sa se intoarca la tine... Sper ca te-am ajutat putin! Succes! :*
Bună sincer nu sunt de acord cu nici o parere, timpul nu v influenta relatia si nici ceea ce s-a intamplat,
Din experienta asemanatoare iti pot spune ca atunci cand esti suparat in mare parte se spune si adevarul si aceea persoana a vazut o fata a ta pe care nu dorea sa o recunoasca sau in care nu te regasea pe tine in ea. Parerea mea este ca lucrurile incepusera sa se raceasca si cineva tragea de relatie ( sacrificiile de care zici tu ) si incerca sa mai fie acolo el( pentru ca te iubea ) dar incetul cu incetul nu mai recunostea persoana pe care o vede.
Daca tu esti optimist ca fre si persoana de langa tine este pesimista ( viceversa merge ) atunci relatia nu va merge oricat tragi de ea
Acum mergi inainte, d-i un singur mesaj si nu de scuze in care ii spui ca intelegi ce simte si ca tu esti acolo pentru el, dar ca are 3 zile sa iti ofere un raspuns - chiar daca il primesti sau nu sa nu te superi) si ca iubire poate repara totul daca sunteti impreuna.
Succes
Multumesc pentru raspuns. Cred ca ai dreptate.
Nu cumva i-ai zis ceva despre erectia lui? daca este asa nu are sa te ierte deloc
Orice i-ai fi zis scuzele, sacrificiile si timpul petrecut impreuna ar fi trebuit sa fie de ajuns ca sa te ierte.Sunt de acord ca el a folosit asta doar ca pe un pretext.Din modul cum descrii problema, si tu constientizezi la un anumit nivel faptul ca te-ai implicat mult mai mult in relatie decat el.Asta nu e deloc sanatos si nici nu ar trebui sa te mire situatia de fata. Poate ca la inceput te-a placut intr-o anumita masura, dar implicarea ta totala l-au speriat si in cele din urma l-au indepartat.El iti spunea ca te iubeste doar pentru ca tu asteptai asta de la el si el nu voia sa te dezamageasca.In momentul cand tu i-ai zis ce i-ai zis a constientizat de fapt ca nu mai voia nici sa te mai minta nici sa continue sarada.Asa ca cel mai bine ar fi treci peste aceasta relatie, sa analizezi punct cu punct evoluatia ei si sa tragi concluziile aferente ca altfel s-ar putea sa te 'arzi' si pe viitor.In special daca esti o fire foarte emotiva.
Da, ai dreptate si tu. Sau poate fi una din posibilitati. Multumesc pentru raspuns, acum m-am mai calmat
Daca te iubeste draga mea te si iarta..acorda'i timp, vei vedea ca te va ierta, vorbele sunt spuse la nervi, ai spus bine, dar cand exista iubire se iarta si se uita.bafta! insista, nu te lasa batuta ai sa vezi ca se va intoarce la tine, niste vorbe nu pot strica o relatie.
Avea deja pe ascuns, tendinta de a se desparti de tine, si cauta prilejul, pe care i l-ai oferit. Daca te vrea, vine. Daca va fi respins de alta, va veni; dar, e labil, nu poti avea incredere intr-un om instabil emotional.
Dap, parea destul de instabil emotional. Acu' parca imi pare bine ca am scapat de el Merci pentru raspuns!