Si iti place tie ca iei bataie? Are rost? Gandeste-te putin, meriti un baiat mult mai bun care sa te respecte si sa nu dea in tine pentru ca acum iti da cate o palma dar mai tarziu o sa te bata si mai tare... si nu cred ca iti doresti chestia asta, asa ca acum cat poti scapa de el, nu are rost sa-ti pierzi timpul cu el.
Clar fa-o. doamne cum poti sa stai cu un asemenea baiat? :o eu una n.as rezista. La prima citire am avut impresia ca pur si simplu nu te respecta ca fata . Si eu am iubit de 1 an si 4 luni si nu a dat in mine niciodata. doar ne.am certat odata foarte tare dar n.am facut nimic mai mult decat sa ridicam tonul unul mai tare ca altul
. Mie una mi se pare ceva foarte aiurea. Stiu cum este cand iubesti la nebunie dar... este mai bine sa.l lasi deoparte pentru ca trebuie sa te gandesti si in Viitor. ce"ar insemna sa te bata toata ziua cand deja formati o familie. Unde mai este fericirea de cuplu?
Spune-i clar ca daca continua asa nu mai are ce discuta cu tine, cere-i sa-si stapaneasca nervii...sa nu se descarce pe tine aiurea. Vezi cum reactioneaza dupa ce ii ceri asta si daca continua asa nu are rost sa-l mai ierti. Nu meriti sa fii batuta de el. Te pup, multa bafta!
Probabil ai dreptate.M-am saturat sa tot facem "concirs cine urla mai tare".Dar inca trebuie sa ma mai gandesc. Poate intretimp se linisteste.Stiu ca ma iubeste!
O zi buna! :*
Facand un umor negru pe aceasta tema si spunand sa-l lasi sa iti dea cate o palma ca poate iti deschizi florarie, eu spun doar atat, nu se merita, pina la urma tot o sa puneti punct daca sa ajuns la palme
Te-a lovit. dragă asta inseamna ca e un mare...NIMIC.
Cum il mai suporti langa tine?! de ce sunteti asa de blege si nu intelegi ca nu trebuie sa stati si sa inghititi magariile si bataile unor dobitoci care se considera a fi „barbati".3 luni si deja te-a lovit gandeste-te cum va fi peste 3 ani? daca va tine atat.
Omu probabil ca tine la tine dar ceva faci si tu de il aduci la starea respectiva.Sunt momente cand iubita devine atata de nesimtita si tupeista incat iti vine sa o calci in picioare.Realitatea e ca cine da zi o plama, Maine te bate de te stinge.Eu zic sa nu va despartiti dar trebuie sa-i aduci la cunostinta aspectu asta.Nu e normal sa se comporte asa.Traim in secolu in care oamenii pot fi batuti mai rau de o vorba bine spusa decat o palma.
Sincer nu pot sa judec pe nimeni pentru ca eu nu am trecut niciodata prin asa ceva, desi am avut un iubit timp de 4 ani si ne-am certat ca orice cuplu nu am indraznit nici unu sa ridicam mana sau sa ne jignim. Cum nu am trecut niciodata prin asta si sper sa nici nu trec pentru ca cred ca este foarte neplacut nu pot judeca, dar iti pot da un sfat. Este forte clar ca iubitul tau are probleme cu furia si cu controlul, probleme de moment pe care nu le puteti rezolva amandoi, trebuie sa si le rezolve el singur. parerea mea este ca pentru binele amandurora este sa va despartiti pentru ca pentru el probabil este extrem de neplacut sa te lovesca si sa isi piarda controlul si pentru tine nici nu mai vorbim. Presupun ca el nu este un baiat rau avand in vedere ca dupa fiecare cearta vine la tine cu flori si cu pareri de rau insa cum am spus mai sus pentru geselile comise nu sufera numai el ci si tu, tu mult mai mult ca el. El va trebui sa-si rezolve problemele singur. Stiu ca inima iti spune sa continuati relatia dar in unele cazuri printre care se afla si al tau este mai bine sa-ti asculti ratiunea, si sa te desparti de el pentru ca daca ramaneti impreuna este posibil ca iubirea pe care o simti pentru el sa se transforme incet incet in ura. Sper ca te-am ajutat. BAFTA!
Daca te bate eu nu stiu de ce mai stai cu el. Daca a dat in tine e ca si cum te-ar fi umilit! Si dupa ce ca te bate iti aduce apoi flori si crede ca totul va fi ok! Daca ar da prietenul meu in mine l-as bate pana lesina si m-as desparti de el! Cum poti sa il lasi sa-ti faca asta? Si observ ca ai scris "de fiecare data cand ne certam si imi da cate o palma"- deci sa inteleg ca te-a batut de mai multe ori? Si respectul unde e? Intr-o relatie ar trebui sa fie respect, iar eu nu vad ca el te-ar respecta pe tine si vad ca tu nu te respecti pe tine insati din moment ce il lasi sa-ti faca asta!
Dupa o palma, vine alta, apoi alta si uite-asa, n-o sa mai pridideasca lovindu-te. Te-a transformat in sacul lui de box si vad ca nu te deranjeaza, accepti umilinta ca semn al iubirii pe care ti-o poarta. Daca tu numesti acea bruta "iubit", nu te supara, dar iti meriti soarta!
Buna ziua! Te cred, il iubesti si te doare atat fizic, mental, dar pana la urma inima sufera mai mult. Il vrei langa tine, iti face cadouri, flori, etc, dar pana la urma crezi ca o floare iti va reda frumusetea chipului? Daca tine cu adevarat la tine, avea grija de tine ca un bibelou delicat, fragil, ca pana la urma asta suntem noi, fetele, femeile. Gandeste asa, daca tu stai langa acest "barbat", greu sa ii zic barbat cand este un animal ( imi cer scuze fata de animale, pana si ele sunt mai bune decat el), pierzi multe. De ce? Si ce anume pierzi? Baieti mai sunt, sunt sigura ca este cineva si pentru tine, care va avea grija de tine si care nu tipa, nu loveste, care discuta problemele cu calm si in primul rand cel care te iubeste cu ADEVARAT. Tu esti cea care pana la urma are ultimul cuvant. Ratiunea este puternica, stie ca nu este bine ceea ce faci, dar inima cere iubire nu o palma. 3 luni, nu este ca o viata de om, dar dupa 1 an, 2 iti va fi mai greu. Gandeste bine!
O zi frumoasa!
Da,probabil ca te iubeste, dar nu te respecta! Si, o data ce a indraznit sa ridice mana la tine,mereu o va face cand va avea ocazia. Stii cum se zice : prima data e mai greu.
Intr-o relatie,pe langa iubire, e nevoie si de respect,intelegere,comunicare. Or el,nu te respecta. Cu totii gresim,pentru ca nimeni nu e perfect,dar nu permite nimanui sa ridice mana la tine si cu atat mai mult,sa te loveasca! A intrecut CLAR limita si nu e bine. Vede ca-l ierti,vede ca-l iubesti si-i permiti sa te loveasca si o sa continue asa. Gandeste-te putin, lasa sentimentele deoparte si gandeste-te la viitorul tau alaturi de el. Daca nu-si deschide ochii si NU realizeaza cat de mult greseste, nu mai continua, sub nicio forma. Un barbat care loveste o femeie, nu e barbat si mai ales, nu stie ce inseamna a respecta pe cineva.
Ai grija ce hotarasti sa faci!
Dupa trei luni sa de-a in tine? **** mea... Ce porc. Cu o fata te porti ca si cu o floare, nu ca si cu un sac de box. Daca dupa 3 luni va certati si va bateti eu te sfatuiesc sa-i zici pa, pa. Sa nu mai zic de multe ori ca mai exista baieti in lumea asta. Totusi sunt sanse sa fi fost in stare de ebrietate. Vezi daca e adevarat sau nu. Daca da, nu a vrut sa-ti faca asta. Daca nu, nu te mai obosi sa iesi cu el. Acesta este sfatul meu. Succes!
Draga mea, sfatul meu este sa termini cu el.
Langa astfel de om vei avea un viitor groaznic, daca acum dupa trei luni de relatie te palmuieste cum vrea el, peste un an te calca in picioare.Crede-ma,stiu fooarte bine ce zic.
Sa nu speri ca se schimba, pentru ca acest fel de oameni nu se schimba, asta le sta in caracter.
Nu te chinui singura, termina cu el cat mai poti.
Sper sa faci alegerea corecta, ai grija de tine!
Buna, din nou!
Deci asta era problema!? De asta erai asa rautacioasa?
In fine, sa revenim la problema ta, Kalla la cei 14 ani ai tai si fara nicio obligatie fata de el, cum ii permiti asa ceva? Si nu, nu te iubeste, ca altfel nu te-ar rani. Sincer, daca te respecti ca fata, si nu ca sacul de box a unui "animal", ar trebui sa te desparti de el.
P.S.: Cati ani are el?
Ai grija de tine! :*
Esti o fraiera daca din momentul in care a ridicat palma la tine tu inca esti cu el trist... unde e demnitatea tea de fata? eu sunt baiat si oricat de mult m-ar enerva o fata nas ridica mana la ea niciodata. asa ca fi desteapta si paraseste-l cat mai repede pana nu primesti ceva mai rau decat o palma
Stii ca ar putea avea probleme cu politia, din moment ce este major(18 ani) si a agresat fizic o minora(14 ani). De ce crezi ca apoi se purta ca un ingeras? Ca sa nu aibe probleme. Sper sa te indepartezi de el si sa nu ii mai permiti cuiva sa te loveasca. Nici parinti tai nu a dreptul sa o faca, cu atat mai putin altul strain.
N-ai pentru ce! Cand mai ai probleme incearca sa discuti cu cineva, nu mai tine in tine ca iti faci rau. :*
Spui ca pana acum nu te-a batut niciodata de zici ca sunteti impreuna de ani buni.
Dupa doar 3 luni de relatie a inceput sa te palmuiasca?! Scuze ca iti spun, dar tu chiar nu ai niciun pic de mandrie? Ai de gand sa astepti pana te baga in spital?
Normal ca a doua zi vine cu flori, asa fac toti. Altfel acum nu ar mai fi avut pe cine sa bata.
Esti o FEMEIE, nu o carpa. Daca dupa 3 luni te bate iarta-ma da la 30 de ani o sa te caute prin gradina cu lopata. Asemenea oameni sunt de joasa speta si prosti, nu conteaza ca o face doar cand e nervos o face si punct. Te-as sfatui sincer sa il lasi.
"Oare sa-l las? Inima imi spune sa n-o fac dar ratiunea imi spune s-o fac." - Kalla
Draga, vrei s-ajungi ca mintea sa-i reproseze "inimii" cu varf si-ndesat ca (,) cat de bleaga a putut fii?
http://i.imgur.com/pfY5wtZ.jpg
Asta vrei?