| Kalla a întrebat:

Iubitul meu de la o vreme se comporta foarte ciudat.saptamana trecuta ne-am certat si mi-a tras o palma asa tare ca am cazut pe jos.Nu m-a batut niciodata (suntem impreuna de trei luni).A doua zi a venit acasa la mine cu niste flori foarte frumoasa.
Faza este ca de fiecare daca cand ne certem si imi da cate o palma a doua zi e cel mai dulce baiat din lume! Tin enorm la el dar cred ca relatia nu mai merge.Oare sa-l las? Inima imi spune sa n-o fac dar ratiunea imi spune s-o fac.

46 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da-i papucii ca nu e de tine, deja da in tine, imagineaza-ti ce iti facea daca erai casatorita cu el

| Duucu a răspuns:

Inima îți spune să o faci? Băi... toți aveți inimi vorbărețe.

| M600 a răspuns:

Un baiat care loveste o fata este un rahat.
O fata care sta cu un asemenea specimen este la fel ca el.

| Kalla explică (pentru M600):

Multumesc se vede ca nu stii ce inseamna sa tii la cineva si sa crezi ca lumea se schimba.

| M600 a răspuns:

Se poate schimba, dar in mai rau.
Un psihopat nu se mai vindeca.

| XtiGrEx3S a răspuns:

Decat sa te bata pana pici mai degraba il lasi

| Oana92 a răspuns:

Acest comportament este specific batausilor, apare in 99% din cazurile de violenta domestica. Daca ai putin respect pentru tine si iti doresti sa traiesti data viitoare ii vei inchide usa in nas pentru totdeauna!

| KaIIa a răspuns:

Astazi m-a calcat pe cap....Totusi o sa-i mai dau o sansa, pana la urma el se va schimba...

| AddyTakaBlack a răspuns:

Rupe-o cu el lasa-l balta dai papuci spune-i adio etc etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti clar o alta rasa de doar 10% din fetele de varsta ta gandesc cu adevarat.
Cata prostie.laughing
"trance04 a răspuns:
Facand un umor negru pe aceasta tema si spunand sa-l lasi sa iti dea cate o palma ca poate iti deschizi florarie, eu spun doar atat, nu se merita, pina la urma tot o sa puneti punct daca sa ajuns la palme" =)

| Grigore666 a răspuns:

Asculta inima dar și rațiunea dar rațiunea este mereu adevărata însa inima poate fii înșelătoare.Deci te pot sfătui sa îți asculți rațiunea.

| TuRqOiSe a răspuns (pentru Kalla):

Ok, dar eu zic ca daca nu se rezolva ar trebui sa-i pui capat relatiei.

| EvangelineDS a răspuns (pentru devilwarYurI):

Lasa-l sa zboare de la etaju' 4, poate asa merge...laughing

| floaredecolt03 a răspuns:

Chiar tu ti-ai dat raspunsul,, be happy!,, tu stii cel mai bine ce te face fericita. daca ajungi sa ti fie teama de el nu e prea bine.iti doresc sa fii fericita cu siguranta meriti!

Apache
| Apache a răspuns:

Nu pot sa inteleg cum puteti fi atat de oarbe atunci cand sunteti indragostite...

Pun pariu ca daca ai fi citit postarea asta la o alta persoana nici nu ai fi stat pe ganduri in a raspunde ca nu se merita sa stai langa un asemenea om

Dar....cand e vorba de voi pur si simplu ignorati.

Daca da in tine inseamna ca nu valorezi nimic in ochii lui ...sa nu te amagesti degeaba.

Si schimbarile astea bruste de dispozitie nu sunt normale...denota instabilitate, si nu vrei sa stai langa un om instabil.

| Inferno a răspuns:

Care ratiune?