Oferai si u mai multa iubire daca vrei sa primesti inapoi. Cand spune ca nu meriti. poate e suparat pe tine dintr`un anumit motiv sau poate vrea doar sa te necajeasca
. Iti spune zilnic ca tbx, se comporta frumos (cred) etc. Nu cere nici u mai mult daca vezi ca el nu`ti ofera. Daca chiar nu`ti convine cu ce ai momentan. spune-i exact ce simti, ce vrei, ce astepti, dar pe un ton f serios si cand iti spune ca nu meriti. intrebare dc etc pana cand vei obtine ce iti doresti, dar intreaba`l ce isi doreste si el si daca ti se pare ca este prea distant incearca sa afli dc. Poate esti u de vina, poate din cauza ta face asta si asteapta sa-ti dai seama sau poate e altceva, poate s`a intamplat ceva. Vezi u. dar incearca sa-l intelegi :*. Nu`ti fa probleme atunci cand nu ai. Bb :*.
Ceeeeeeeeeeeeee?! Uite, din cauza ta poate sufera alte mii de fete si SIGUR altii baieti devin misogini! Cum poti macar sa iti pui o astfel de intrebare?! Pai il inseli de doua ori, ce-o insemna si asta, si omu' inca sta cu tine si tu vrei afectiune mai mult eh? Oh.
Ca idee, sunteti de trei ani nu? Ia zi, nu-i asa ca il tii pe uscat?
Saracul, transmite-i salutari si sincere pareri de rau pentru alegerile facute.
Pai vorbeste cu el spune-i ca simti nevoia sa fii mai alintata iubita mai mult vorbeste deschis cu el si ai sa vezi ca o sa reusesti sa te simti fericita si ubita mai mult
Nu stiu cum vrei sa-i ceri mai mult daca tu iul inseli!
Din moment ce ai stat si cu altii, inseamna ca nu il mai iubesti!
Stai linistita, ca o sa platesti pe viitor cu multe lacrimi aventurile astea!
L-am inselat la inceput cand nu il iubeam. dupa ce mi-am dat seama cat de proasta am fost nu am mai facut chestia asta...si am invatat sa il iubesc.si sa il respect.am gresit pentru ca nu stiam ce inseamna sa iubesc
. si nu il tin pe uscat. a fost primul din viata mea si ink e.si sper sa si ramana