anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu vrea să facem fără orezervativ
Dacă am face de exemplu în prima săptămână după menstruație, sau ai bine zis, i afara perioadei de ovulație, ncare sunt șansele de a rămâne însărcinată?
Nu vreau să iau anticoncepționale

21 răspunsuri:
| gogugogugogu a răspuns:

Recomand cu o zi inaintea menstruatiei.

| sofisis a răspuns:

Metoda calendarului se tine doar atunci cand o sarcina nu este o problema daca apare. Daca nu vrei sub nici o forma sa ramai insarcinata, te sfatuiesc sa nu o folosesti. Este printre cele mai nesigure metode de contraceptie

| xIzza a răspuns:

Nu exista o zi in care sa nu rămâi însărcinată. Asta depinde de fertilitatea ta și a partenerului. Poți încerca sa rămâi luni de zile sau poți face o singura data și sa rămâi. Gândește-te si tu si el ce s-ar întâmpla dacă si cum ați gestiona situația in cazul in care ramai însărcinată. Vezi după daca merita?

| wildthing a răspuns:

Pai sigur ca el vrea...ca nu ramane el gravid, ramai tu.winking

| Brizbriz a răspuns:

Sanse sunt intotdeauna, atat timp cat ai ciclu, chestia cu, calendarul era pe vremea lui Ceasca, cand nu existau nici prezervative, nici anticonceptionale

te sfatuiesc sa te duci la un ginecolog, sunt si alte metode in afara de anticonceptionale si prezervativ, cum ar fi sterilet, legarea cervix-ului, etc.

| doctorandus a răspuns:

Trebuie sa stii ca nu exista metoda contraceptiva 100% sigura.

| SelenaTpu a răspuns (pentru sofisis):

Da. Nici eu nu am încredere. Măcar să îi îl fac cumva să înțeleagă. Mai am un pic și îl iau la ginecolog să îi explice

| SelenaTpu a răspuns (pentru xIzza):

Da. Corect. Așa știu și eu. Mai am un pic și îl iau pe ginecolog să îi explice. Sau ne despărțim.

| SelenaTpu a răspuns (pentru wildthing):

Da. Corect?
Dar tot trebuie să se implice în creștere

| SelenaTpu a răspuns (pentru Brizbriz):

Pai cred ca îl iau laginecolog să înțeleagă

| wildthing a răspuns (pentru SelenaTpu):

Problema este ca un barbat care se comporta asa, nu cred ca te iubeste... foarte probabil, pentru el esti doar un obiect sexual. Esti sigura ca vrei sa iti asumi riscul de a da nastere copilului unui barbat pe care va trebui sa-l constrangi sa contribuie la cresterea acelui copil?winking

| SelenaTpu a răspuns (pentru wildthing):

Nu. Vreau copilul după nuntă

| gogugogugogu a răspuns (pentru wildthing):

Nu sunt de acord cu afirmatia ta. Un barbat care iubeste vrea (si) sa fie implinit sexual alaturi de femeia pe care o iubeste iar prezervativul va fi intotdeauna o bariera impotriva acestei impliniri, niciodata sexul cu prezervativ (indiferent de model) nu va fi la fex ca sexul fara prezervativ.
1-2-3 partide cu prezervativ din nu stiu ce motive, sunt acceptabile, dar luni/ani de zile cu prezervativ vor acumula frustrari in mintea barbatului, frustrari care intr-o zi vor "exploda", intr-un fel sau altul.

| wildthing a răspuns (pentru gogugogugogu):

Un barbat care iubeste o femeie, o pune pe ea pe primul loc...iar daca ea nu vrea sa-si asume riscul de a ramane gravida, el trebuie sa-i respecte dorinta... punct. Lasa-ma te rog cu textele astea gen "luni/ani de zile cu prezervativ vor acumula frustrari in mintea barbatului", pentru ca sunt si eu barbat si mai stiu si eu una alta.winking
Si daca nu esti de acord cu afirmatia mea, ce? Ai dreptul sa ai propria opinie, la fel cum am si eu dreptul la a mea...iar fata va alege ceea ce i se pare ei corect. Ea trebuie sa stie un singur lucru: nu "iubitul" ei e important, ci ea e!

| gogugogugogu a răspuns (pentru wildthing):

Atunci "te las cu textele mele", vad ca scrii chestii pe care nu le cred.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| BogdanEminovici a răspuns:

Dacă nu vrea fără prezervativ despartete de el.
RESPECTĂTE

| BogdanEminovici a răspuns (pentru BogdanEminovici):

"Dacă nu vrea fără prezervativ despartete de el."
Am scris greșit răspunsul, am vrut de fapt să spun:
Dacă nu vrea cu prezervativ, despartete de el.

| Sofer a răspuns:

Fără prezervativ se simte mult mai fain însă riscurile sunt multe. Ce au anticoncepționale dacă nu te superi ca întreb?

| Violleta2022 a răspuns:

Pune-l sa foloseasca prezrevativ ca risti nu doar o sarcina dar si bolile cu transmitere sexuala pe care le are, odata ce obisnuieste sa faca sex cu femei, fara protectie, cu siguranta are si garmezi de boli.
Nu iti bate joc de corpul tau!
Daca te iubeste, impune-i sa foloseasca prezervativ ac nu-l musca de cuc, nu-l manaca si nici nu-l sugruma, dar iti confera tie protectie totala.

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă nu vrei o sarcina acum, atunci folositi prezervativul in continuare.