| BluX a întrebat:

La ce varsta ati avut primul sarut? Cum ati procedat?

Răspuns Câştigător
| mamasita00 a răspuns:

12 ani. Vine de la sine nu exista un anumit procedeu pentru asta. E unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le pot face doi oameni, e ca si cum ai respira nu ai nevoie de nimic altceva decat de el/ea.

7 răspunsuri:
| Baal a răspuns:

La 11 luni ...cu c^^^l.Doar am stat si cineva m'a pupat in c^r.

| Alexander21 a răspuns:

Cred ca 11 ani.Cum am procedat? I-am dat o palma, ca nu stia sa sarute cu limbalaughing

| T4ny4 a răspuns:

La 16. A fost cam nasol pentru el fiindca eu eram foarte timida si mereu cand se apropia cu buzele de-ale mele ma bufnea rasul si-l scuipam.Pana la urma cand a reusit, l-am lins pe toata fata. laughing Dar pana la urma a iesit bine! A avut rabdare si mi-a aratat 3 zile la rand. Dupa ce-am invatat, eram atat de fericita ca ma sarutam in continuu. laughing

| chupyka a răspuns:

13...a fost prea naspalaughing

| kimy_6035 a răspuns:

11 a fost panaramarolling on the floor k in filmul ila o grasa il linge pe pitik pe fata ( da la mine e o slapa ii da k ciocanul ( buzele) in gura) =_)))))))

| Bybyutzzzz a răspuns:

11 si a fost superb pentru ca el era mai experimentat cu saruturile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani jumatate big grin.Nu a fost prea frumos, eu consider primul meu saruta acela in care am invatat cum adevarat sa sarut, adica al treilea.Nici acel baiat nu se prea pricepea,ma atragea dar nu a asa mult, a fost cv intamplator si de la sine, m`a sarutat si am incercat sa fac ce facea si el.

Întrebări similare