daca asa pui problema, varsta legala e de 18 ani, dar nu cred ca asta conteaza prea mult nu? Dar lasand legea la o parte nu exista o limita de varsta dar in orice caz dupa ce te-ai dezvoltat destul pentru a face acest act. Daca o faci prea repede 15-16 ani poti fi privita destul de urat de catre prietenei, de catre familie dar daca astepti mai mult nimeni nu iti va zice daca ai 19-20 de ani si nu ai inceput, nu e asta ceva rusinos chiar daca uni adolescenti din ziua de azi te desconsidera pentru asta. Dar cel mai important este ce simti tu, daca tu esti pregatita, ti-ai gasit baiatu "perfect" cu care vrei sa iti incepi viata sexuala. Dar oricum ai grija, e o decizie destul de importanta, cu mari responsabilitati dar tot odata un act care aduce placeri uriase (alaturi de partenerul potrivit) poti spune.
Tentatia incepe de pe la 16, pe la 17 se mentine, la 18-19 ar fi bine sa mai inveti despre si 19-20 esti gata sa incerci...depinde uni care sunt pregatiti fizic si psihic pot face mai devreme chiar 17
Pai fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea, dar eu cred ca pe la 17-18 e mai bine ca dupa aia poate refreti ca ai facut-o mai devreme
nu conteaza dacat iubirea nu mai legea si alte prosti o poti incepe oricand vrei :d cu cine vrei si :dunde vrei :d sau dupa posibilitati
anonim_4396 întreabă:
sexmydefice întreabă:
ingerashulll întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: