| Denisa23 a întrebat:

M-am culcat cu o persoana publica din Romania.un barbat foarte dorit de toate femeile. Cred ca m-am indragostit de el..am pastrat legatura insa suntem la 160 si ceva de km distanta si nu putem fi impreuna..si chiar daca as fi din oras cu el, nu ar vrea o relatie cu mine. el e obisnuit doar cu fotomodele..etc. M-a dat peste cap total! Un sfat?

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Barbatii de succes,cei care sunt inconjurati de femei,nu prea sunt statornici,nu are sens sa iti macini sentimentele pentru o aventura, bucura-te de timpul petrecut cu respectivul si nu te mai gandii sa dezvolti sentimente, cu siguranta nu sunt de ambele parti, pe viitor daca stii ca pui suflet ar fi mai bine sa fi sigura pe cineva apoi sa i te oferi, succes

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa-l uiti si data viitoare sa nu te mai oferi asa de usor. Esti un om, nu o marfa oarecare, de unica folosinta. Daca tu nu te respecti, nimeni niciodata nu te va respecta.

| Denisa23 explică (pentru Brigaela):

Am iesit de multe ori cu el inainte sa se intample asta! happy

| Brigaela a răspuns (pentru Denisa23):

Macar un an? Adica ati inceput macar sa aveti cat de cat mici sentimente, intimitate, etc? Atunci de ce zici ca nu ar vrea o relatie cu tine de vreme ce ati construit impreuna o relatie atat de solida incat sa duca la sex (chestie care nu se intampla cu mai mult de 2-3 barbati/femei intr-o viata de om). Eu am crezut ca te-ai culcat cu el asa, din joaca, dupa 3-4 luni de relatie, practic inainte de a va cunoaste, nu dupa o relatie adevarata, construita cu migala. Scuze. In cazul asta, discuta cu el, aminteste-i de ce ati ajuns in pat, ce sentimente v-au dus acolo, aminteste-i miile de momente frumoase, greutatile prin care ati trecut impreuna, tot ce v-a legat suficient de mult incat as faceti dragoste, nu sex ocazional. peste asta nu se trece usor, poate e doar obosit, tracasat si ij trebuie o mica reamintire a ceea ce insemni tu in viata lui si el in viata ta.

| SkyPilot a răspuns:

Sa il uiti si sa iti vezi de viata ta.

| Lawliet14 a răspuns:

Pai daca esti sigura ca nu ar avea o relatie cu tine, atunci e clara situatia. Trebuie sa il uiti.

| grab a răspuns:

Uita-l, treci mai departe. pune asta la catalogul amintirilor..."celebre" si vezi-ti de treaba ta mai departe...

| NumaiIdioti a răspuns:

Trezeste-te din vis sau nu mai delira pe aici. Hai ca m-ai facut sa rad

| Denisa23 explică (pentru NumaiIdioti):

Nu am chef de mistouri. Daca ai un sfat, ofera-mi-l, daca nu, ciao!