| EVA_7591 a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu si inca il mai iubesc e normal dupa un an si ceva. dar nu ne mai intelegeam deloc, asa ca trebuia sa facem ceva in privinta asta. Pb este ca eu sunt f geloasa si acum dupa ce ne-am despartit, nu suport cand vad ca lasa comentarii la altele cu complimente cand abia ne-am despartit de cateva zile. El stie f bine ca mie nu-mi place chestia asta si mereu cand ne despartim e cum ar scapa dintr-o cusca, face exact ceea ce stie ca nu-mi placea mie.Cum as putea sa numai am sentimentul asta de gelozie? Totusi numai sunt cu el. Dar gandul ca l-as vedea cu altcineva ma omoara.Am luat o hotarare si nu as vrea sa mai dau inapoi, cu toate ca ma doare tare sufletulsadsi sufar enorm.Cv sfaturi?sad

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ceva mai penibil decât ce-a scris DoarEa, greu găseşti, chiar şi pe TPU.
"Dar o femeie/ fata e prea puternica ca s'o domine un baiat." - Epic rolling on the floor
În altă ordine de idei, ce ţi-a spusn jasmine73 e cel mai corect lucru.
Pe viitor, în alte relaţii, caută să nu mai fii atât de geloasă pentru că gelozia îndepărtează partenerul.
El nu face neapărat ceea ce nu-ţi place ţie ci face ceea ce este firesc iar tu îi interziceai când îl ţineai captiv în relaţia cu tine.
Să mor de vă-nţeleg pe unii cum vă trăiţi voi relaţia pe net.
Din punctul meu de vedere poa' să lase fimei-mea comentarii cui vrea pe orice reţea de socializare şi la fel stau lucrurile şi din punctul ei de vedere. La urma urmei cu ea sunt nu cu Internetul.
Sfat? Grijă mai mare pe viitor şi ţine minte că bărbatul care stă cu tine este prietenul şi partenerul tău şi NU proprietatea sau sclavul tău.
Salut.

| Rukhsandra a răspuns:

Pai dupa cate am inteles tu i-ai dat papuci.hmmm...
Dupa un an si ceva s-ar putea sa te cunoasca foarte bine tipu si stie ca te afecteaza comportamentul lui. Vrea sa-ti demonstreze ca e "cocos" si ca nu plange dupa tine si isi clateste ochii dupa alte tipe.Asta daca e un tip mai orgolios din fire... daca nu inseamna ca vrea sa te uite si flirteaza cu alte fete :p
Ai grija de tine :*

| jasmine73 a răspuns:

Faptul ca esti geloasa demonstreaza ca tii la el dar si ca nu ai incredere suficienta in el, acest lucru l-a dezamgit, daca esti geloasa nu-i mai arata lui, fii mai intelegatoare in alte relatii, cea care tocmai s-a sfarsit nu cred ca se mai leaga, deci nu te mai gandi la el si nu te mai interesa de viata lui,

| noktambul a răspuns:

Cu timpul o sa -ti treaca sentimentul asta frustrant. Mai ales daca o sa-ti indrepti sentimentele catre altcineva in loc sa le lasi ancorate tot de "fostul". Nu te mai gandi la el, are viata lui de acum, fa-ti si tu o viata fara el. Bafta si... noroc in dragoste!

| Yoana a răspuns:

Uite eu cred ca ar fi mai bine sa nu te gandesti cu el. ar trebui sa iesi mai mult cu prietenele sa le chemi la tine sa povestiti love struck. si o sa-l uiti intr-un final. si mie imi place de un baiat si lui ii place acum de colega mea [ a fost cu ea si mai vrea sa fie] si cum crezi ca ma simt cand o vad toata ziua la scoala cu telefonul in mana vorbind cu el.straight face oh go on.

deci ocupati timpul cu altceva nu te mai gandi asa mult la el. o sa treci peste astawinking

ai grija de tine kiss

| DoarEa_7369 a răspuns:

Stai cuminte sa nu faci vreo nebunie.
crede'ma.
am fost in locul tau!
Dar o femeie/ fata e prea puternica ca s'o domine un baiat.
ia-ti ambitia`n dinti si indura totul!
incearca sa flirtezi cu alti baieti, chiar daca nu te poti apropia de ei. fiindca te gandesti tot la acel "el".
Fi incapatanata! cat se poate de orgolioasa, lupta cu sentimentul.
Citeste'ti horoscopul in fiecare seara, vezi ce spune, cere sfaturi de la prietene. Chiar iti recomand sa tii mai mult legatura cu prietenele. ele te vor ajuta sa treci peste!

Succes :*! Sper sa intelegi ce am vrut sa zic mai sus!

| EVA_7591 explică:

Pt: G3orgiAnA happy draga Georgiana eu iti multumesc frumos pentru sfaturi dar pb este ca eu numai vreau sa fiu cu el, ca mi-am spus de multe ori sentimente dar am suferit si mai mult dupa.eu mi-as dori sa-l uit nu sa ii mai spun ca inca mai tin la el

| niki_8739 a răspuns:

Ca sa te simti mai bine.ar trebui sa te izolezi cumva de el.nu stiu pleci undeva.sau (stiu ca e urat ) il stergi din lista de contacte.net.rupi orice legatura. e foarte important ca sa-ti revii, sa uiti, si in tot acest timp trebuie sa te resemnezi cu ideea ca nu mai e.Ai nevoie de cel putin 3 saptamani

| nicogeo17 a răspuns:

Draga mea daca el vede ca tu nu poti fara el si in acelasi timp nu poate obtine de la tine ce vrea va face tot sa rada de tine desi poate undeva in adinc si el sufera, antidot?/ nu al mai baga in seama vei vedea schimbarea

| G3orgiAnA a răspuns:

Deci el iti face asta special ca sa te faca sa suferistraight face.
Probabil ca si el te mai place...thinking
Eu as discuta cu el si i-as spune ca sentimentele mele pentru el sunt acelasi si ca nu imi pot lua gandul de la el laughing... Da e nu sunt in situatia asta tongue... Dar daca as fi asta as face.
Sper ca te-am ajutattongue.

| deea_3534 a răspuns:

Inkearka sa il uiti ca se pare ca nici el nu prea te merite fa ceva impreuna cu prietenele tale mergi la shopping poate asa te distr si mai vz si baieti draguti, macar asa uiti intr-un fel :*:*