Dar altădată folosiți prezervativ fiindcă ei ii distruge corpul pastila aia
Da da. Daca i-a venit menstruația, stati liniștiți dar asculta de sfatul meu daca îți pasa de partenera ta
Oare menstruatia care i-a venit e din cauza pastilei.i-a venit mai devreme menstruația. poate si că feb e cu zile mai puține si totusi nu e bine.ce spune ți vă rogg!
Oare menstruatia care i-a venit e din cauza pastilei.i-a venit mai devreme menstruația. poate si că feb e cu zile mai puține si totusi nu e bine.ce spune ți vă rogg!
RăspundeRăspunde
Da,i-a venit mai repede de la pastila ca i-a dereglat ciclul
Si asta inseămnă că e bine? si ca nu există sanse sa fie insărcinată?
Si asta inseămnă că e bine? si ca nu există sanse sa fie insărcinată
Buna ziua am o problemă m-a mintit ca i-a venit menstruatia ca imi facem am griji! Pe 18 Februarie trebuie să îi vina menstruatia.mai are ceva simptome (dureri de spate.crampe. Acnee ) ce spune ți? Să ne facem griji? si a luat pastila de a 2 zi imediat dupa contactu neprotejat la 4 ore?
Buna.O sa ii vina. Dacă chiar nu ii vine sa facă un test de sarcină
Sigur o să îi vină? are simptomele specifice ale menstruației?
Păi e bine nu trebuie să imi fac griji că o să fi e gravidă.a lu at si pastila aia.nu?
Si daca are semnele astea ( sânii tari.acnee.dureri de spate.crampe ) trebuie să îi vina menstruatia.nu. insemna că e bine.si ca nu este insarcinată va rog raspunde ti si de data asta va rog!
Te rig nu mai întreba. Ti-am zis de nenumărate ori ca o sa ii vina menstruația și să nu vă faceți griji, dar altădată folosiți prezervativ
Bună ziua ieri seară i-a venit menstruația.i-a venit cu 1 zi mai devreme.i-a venit normal, e bine nu, nu e insărcinată ieri i-a venit mai puțin și azi mai mult si era la fel culoarea tot?
E ok. I-a venit cu o zi mai repede fiindcă pastila de a doua zi i-a dereglat menstruația. Acum sa fi sigur ca nu e însărcinată. Folosiți prezervativ de acum nu pastila ca ii face rau
Bună ziua va m spus ca i-a venit menstruația si ia trecut ieri.si azi o doare burta are crampe.dc? Trebuie sa ne facem griji
Buna ziua iară si i-a venit menstruația pe 16 i-a venit pe 20 s-a oprit si azi i-a venit iarasi la fel. trebuie sa imi fac griji va rog?