Te intrebi daca are caracter urat?! Pff! De parca o persoana care isi inseala partenera/partenerul, poate avea un altfel de caracter decat unul infect.
Acum normal ca te ignora...i-ai ranit orgoliul de Don Juan de Dambovita. Cum ti-ai permis sa nu pui botu' la "farmecele" lui, cum ti-ai permis sa nu-i dai p@s@rica si sa nu devii inca un nume in colectia lui de cuceriri?
Comportament normal pentru un om insurat.
Ar fi vrut si el o relatie extraconjugală dar l-ai respins.
Tu de unde ai aflat că are sotie?
L-ai respins dar totusi te interesezi de el.
Bună! Ai procedat corect ca l ai refuzat, are sotie la ce îi trebuie amanta? Schimba ti numarul de telefon sau blocheaza l ca sa nu te mai deranjeze, iar daca devine violent sau te amenință la serviciu vorbeste cu firma de paza daca lucrezi intr-un mall sau supermarket si ei il vor potolii. Nu trebuia sa i dai numarul. de telefon, de unde ai aflat ca are sotie ti a spus el? Poate are si copii, ce varsta ai tu dar el? Tu esti sau ai fost casatorită?
El mi-a spus că are sotie, eu oricum știam că nu o sa dau curs mai departe dar am vrut sa vad cat de nemernic poate sa fie și să învăț cam cum sunt oamenii.
El are vreo 50, eu am 33 și nu am fost căsătorită și nici nu o sa fiu la cum sunt bărbații.
Daca avea caracter nu aborda alte femei insurat fiind. E foarte bine sa fii radicala altfel risti sa culegi ce semeni. Nu se termina cu el bărbații de pe lumea asta.
"Mă place mult un bărbat"
Te place in eventualitatea in care ai putea sa ii fii o prada usoara, un pic de distractie "on the side".
Anyway, nu inteleg ce interes mai ai pentru un barbat casatorit si de ce te-ar mai afecta felul in care se poarta el.
Ca sa ma exprim grobian, te mananca si pe tine...
Normal ca are un caracter urat. Isi insala sotia si este de usi multe. Barbat nu este ala care te ignora dupa ce vorbiti. Normal ca te ignora, l-ai refuzat si s-a suparat. Se comporta astfel pentru ca, la urma urmei nu prea a fost nimic. Daca asa face acum, imagineaza-ti mai tarziu
Avea chef de o aventura. I-ai spus nu si sta departe de tine. Ce vrei sa mai insiste sau cum?
Gay 43 ani Constanta, cartier Inel 2, ofer companie domnilor generosi 0770645965, autumn.is.magic@gmail.com Daniel Marian Dionisie onanisti.ro
BAAAAAAAA TE SPARG, Jk i love u pookie :3
Doamne ce ar mere o laba la maicamea...