Salut! Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el ...asa se rezolva astfel de lucruri nu prin INDIFERENTA. Fara rusine vorbestecu el si intreaba-l ce simte pentru tinesi de ce se comporta asa cu tine. Eu si ceilalti nu putem sti exact ce s-a intamplat acolo. Deci ...Bafta!:*
Inseamna ca incerca sa isi bata joc de tine. Batel cu propriile lui arme.Succes! o...si nu te ingrijora nu e singurul baiat de pe pamant.
1 nu poti sa iubesti o persoana cu care nu ai avut o relatie, poti doar sa simti atractie dar nu iubire, deci in concluzie el nu te iubea si nici tu nu il iubesti doar va simtiti atrasi unul de celalalt, A iubi inseamna sa ii cunosti si calitatile si defectele, sa depasesti cu bine si momentele grele sa ierti, sa petreci timp cu aceea persoana etc
2 nu il mai baga in seama daca el a inceput sa se comporte urat inseamna ca este un om cu 2 fete o data spune ca te place si apoi te jigneste cam urat din partea lui, fi fata desteapta si nu il mai baga in seama arata-i indiferenta totala.
Si mie mi s`a intamplat la fel mai putyn faza cu jignitu` incearca sa-l ignori si tu si nu mai pune la suflet sa vezi cum va reactyona iti spun din propia experienta ca daca t place cum ty`a spus il va durea faptul ca nu-l bagi in seama fi mai serioasa si nu il mai lasa sa vada ca`l plk poate cine stie a fostcv d momment succes:*
Parerea mea personala este ca a vrut sa te faca sa te indragostesti de el iar pe urma sa te faca sa suferi, sa isi demonstreze lui insusi ca e un "macho". asta este parerea mea. a unui baiat...Succes sa treci peste.
PS
upa ce a facut nu merita sa-l mai iubesti.