| alexalex_4797 a întrebat:

Ma simt singur, foarte singur. ce trebuie sa fac sa scap de aceasta stare?

15 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Vorbeste cu noi, vei uita de singuratate!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu mă simt singură, ce ne facem noi?
Hai să privim cerul înstelat, să tragem aer adânc în piept iar lângă noi sunt oameni care au nevoie de ajutorul nostru.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa eram si eu si am ajuns din ce in ce mai rau.Inca incep sa imi revin. Apeleaza la un psiholog, nu vei regreta.

| Spintecatorul a răspuns:

Iesi in lume.

| DraIneR a răspuns:

1. Ori incerci sa iti cauti o prietena
2. 10 Sticle de whisky/bere pana te faci muci ( la ce whisky romanesc avem noi. merge sa bei si spirt )
3. Incearca sa te distrezi la maxim

| rebeka_3345 a răspuns:

Fa-ti prieteni

| aiam a răspuns:

Bratan:
pentru ce mai ai dar prieteni!?

| mabytza a răspuns:

Iesi cu prietenii in oras sau cu familia sau cu iubitatongue

| georgesur a răspuns:

Pai ti-a facut o propunere indirecta Legiuitoarea, in doi fiind, cind o sa vedeti un cuplu o sa va ginditi:"aia-s doi iar noi singuri"

| tuska a răspuns:

Sa cauti o persoana care sa ti umple timpul, sa ti faci o prietena!

| doc a răspuns:

Cineva a spus odata :" Ne nastem singuri si murim singuri, dar traim impreuna" Fii realist, ai prieteni cel putin unul adevarat si la bine si la rau ca restul iti umple frigideru cand nu-i ajuti, fa-ti altii noi iesi la plimbare, practica un sport fa-ti planuri de viitor ocupa-ti timpul cu altceva ca tu gandesti prea mult

| bibanu_8905 a răspuns:

Inbatate si du-te la discoteca ok si gasesti pe cineva sa te tine de cap cind vomiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine am cheama alex si sufar si eu de singuratate.soarta asta.eu unu sufar ca asa m-am invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost luat peste picior de prietena mea si eu eram la munca si ea statea cu mine si m-am trezit cu lucrurile ei plecat

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Fa-ti o prietena