| tpufpe a întrebat:

Macar spuneti-mi cum sa il uit pe fostul, au trecut 3 luni de cand nu mai suntem impreuna, am tot iesit pe afara cu prietene, prieteni, m-am distrat dar tot la el ma gandesc, in fiecare zi il sun macar sa il intreb ce face, 1 zi sau 2 pot sta fara sa il sun, sau cand ma hotarasc sa nu il mai sun ma suna el sau intra pe mine pe mess...si daca nu am mai vb deloc tot nu il pot uita, el este cu una acum, da eu tot tin la el, ce sa fac sa il uit odata pentru totdeauna? sad

Răspuns Câştigător
| bsorynovidiu a răspuns:

Tre' sa gasesti pe altcineva care sa iti ia gandul de la el.

14 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Tai raul de la radacina! Daca nu, vei fi si mai dezilizionata.

| BlancaFantasma a răspuns:

Deci sunt exact in aceeasi situatie ca tinesad eu ma simt ca naiba azi il vazui dupa 3 luni.si eram sigura ca nu o sa-l mai vad niciodatasad asa suntem noi punem suflet pentru unii care nici nu se mai gandesc la noicrying

| Micuța_8438 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun
am trecut si eu acu` ceva timp printr-o perioada din asta naspa
fusesem cu un tip 3 luni si tineam enorm la el dar el m-a inselat cu cea mai buna prietena...straight face
Am suferit mai mult decat as fi crezut ca o pot face nu vr decat sa mor... mi-am taiat si venele pentru el[abia apoi mi-am dat seama cat pot sa fiu de proastalaughing]
La inceput il sunam si il tot stresam pe mess, dar apoi mi-am dat seama ca e degeaba si canu mai are rost si am incetat sa il mai caut...si aici s-a intamplat minunea[laughing]
El a inceput sa ma sune si sa incerce sa de-a de mine`, sa intrebe lumea ce mai fac cu cine` ies`ss si de astea
Dar eu nu-l bagam in seama desii ma raneam facand chestia astail ignoram.
Nu ii raspundeam la telefon, ii inchideam, cand ne intalneam intamplator nici macar nu ma uitam la el
Iar el si-a dat seama cat de mult a gresit si cat de mult am suferit eu
A renuntat la aia pentru mine`noi ne-am impacat si suntem fericiti de 8 lunibig grin

Nu cred ca il vei uita daca il iubesti cu adevarat dar cu timpul daca nu veti mai vorbii ranile desii vor ramane nu vor mai fii asa de dureroase...sad
imi pare rau pentru tine
sper sa fii fericita si sa te bucuri de viata pentru ca merita traita!:-x

| tpufpe explică:

Stie f bine ce simt, ca nu il pot uita...cale de impacare nu mai este

| tpufpe explică:

Tot eu sa-i dau o sansa, ce sansa? unde, care, cum, cand ca are prietena, nu mi-a zis ca ar vrea sa ne impakm, mi-a facut mult rau, m-a mintit, jignit, cel mai rau m-a facut sa sufar enorm.de unde sansa?

| tpufpe explică:

Ce sa cedez...am lasat mult prea mult de la mine, am tacut prea mult.nu se poate nici sa fiu dirijata de cineva... da nu se pune vb de impakare, eu v-am intr ce s mai fac sa il uit

| tpufpe explică:

Micuta:macar de ar fi si la mine asa, ar fi bine, dar nu e el genu sa faca din astea, oricum va multumesc la toti pentru sfaturi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povestea ta seamana cu a mea, am fost cu un baiat timp de 10 luni iar de 5 zile suntem despartiti, de alaltaieri seara e cu una si sufar enorm zilele astea am plans de nimeni nu stie cat.la fel si la mine m-a jignit, mintit si ma face sa sufar enorm.stie tot ce simt pentru el si i-am zis sa ne impacam mi-a zis sa-l las o zii sa se gandeasca dar am facut prostia ca ieri cand trebuia sa-mi zica daca ne impacam sau nu (si sigur zicea da pentru ca asa a facut tot timpul cand zicea sa-l las sa se gandeasca raspunsul era da)mi-a zis "Fata"la nervi si eu i-am zis ce p... vorbesti cu mine cu fata? si de atunci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat"cedati voi in fata persoanei iubite pentru ca altfel nu se stie cum se termina" eu am patit-o pe piele mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tpufpe de unde esti din ce oras poate ne combinam noi si asa o sa-l uiti

| ninanadina a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa stai de vorba poate si el mai tine la tine si poate va inpacati mai dativa o sansa

| alex300 a răspuns:

Parerea mea ar fi ca trebuie sa ii mai dai o sansa:X:X:X

| miha_7373 a răspuns:

Poi sincer cautati un alt prieten la care sa iti placa macar putin si asa il vei uita desi poate vei mai fi cu gandul la el dar totusi il vei uita!

| vreiam a răspuns:

Da, dar este foarte greu in ziua de azi sa gasesti inca o relatie care chiar sa mearga, vad peste tot raspunsuri gen"gaseste-ti pe altcineva"nu e chiar asa usor si nu cred ca asta e solutia, solutia sta in tine, tu esti stapanul tau si iti controlezi sentimentele, pur si simplu nu te mai gandesti, incearca s ate bucuri din lucrurile mici...si eu sunt despartita de o luna dupa o relatie de 2 ani, si mie imi e greu dar trebuie sa gasesti puterea in tine si sa te controlezi, nu ratacii crezand ca iti e mai bine cu prietenii, iesit si asa mai departe...concentreaza-te pe viitor si stai tu cu tine, invata din greseli, foloseste lucrul asta constructiv, spune-ti ca esti puternica si ca lumea e a ta, priveste-ti viata din afara nu te mai implica asa mult, detaseaza-te si ai rabdare pentru ca vei fii fericita din nou!