Inteleg ca inca il mai iubesti, dar iubirea ta acum se numeste dependenta.Nu ii spune ce simti pentru ca daca:
-te refuza:iti va fi foarte greu sa treci peste asta si te vei face de ras
-accepta sa fiti impreuna:nu vei stii niciodata daca initiativa i-a apartinut in totalitate sau a facut-o doar ca I-A FOST MILA SI SILA DE TINE.
Ideea este sa-ti traiesti viata la maxim, sa-ti umpli ziua cu prieteni pasiuni si obiective, sa nu te mai gandesti la el si sa nu-l mai cauti.Invata,practica un hobby,citeste, iesi cu prietenii, distreaza-te, CITESTE BANCURI(eu mereu cand sunt suparata citesc bancuri si asta ma revigoreaza)
Daca el inca mai are sentimente pentru tine dar nu vrea sa ti-o arate, cand se va uita la tine va vrea sa vada o femeie plina de viata, nu o dependenta de el.Va trebui sa-i arati in mod subtil ca te iubesti pe tine si iti iubesti viata,nu sa-i spui direct "Hei,te-am uitat,nu ma mai intereseaza de tine".
Si,foarte important:NU intra intr-o alta relatie decat dupa ce te-ai "vindecat",decat dupa ce ai ajuns sa-l privesti doar ca pe un simplu om(atentie,un OM, nu un dusman sau un iubit), decat dupa ce esti total multumita de viata ta! De ce? Pentru ca atunci cand suferi, nu mai gandesti logic, si orice gest banal facut de un baiat, ti se va parea extraordinar si vei fi ranita iar.Doar cand il privesti pe strada si esti in stare sa-l saluti ca pe un simplu om, atunci vei fi vindecata.
Daca te mai intreaba prin mesaje "ce faci?" spune-i:
-bine, ma bucur de ziua asta minnata
-ma relaxez
-ma delectez cu o carte buna
-urmaresc un film pe care nu vreau sa-l ratez, putem vorbi mai tarziu?
Nu ii da detalii si nu il intreba ce mai face.ESTI O FEMEIE OCUPATA!
Dar,nu fi rea cu el,nu-l evita! Fi doar misterioasa,lasa loc de interpretari,nu-l critica la cea mai mica greseala,poarta-te normal cu el si daca simti cumva ca inima iti sare din piept,scuza-te, pleaca de langa el si saluta o prietena,sau mergi la toaleta.
Cand il vezi,inima ta nu trebuie sa spuna "te urasc boule" sau "nu pot trai fara tine iubire" ci "salut prietene,uite ce misto imi petrec ziua cu prietenii mei,vrei sa ni te alaturi?".
Si inca ceva:evita sa ramaneti tu cu el singuri! Asigura-te ca atunci cand iesi la suc cu gasca nu te vor lasa prea mult timp singura cu el.
Ai sa vezi ca incet incet, vei intra pe fagasul normal, si, daca nu cumva iti va cere sa fiti iar impreuna, fi sigura ca ii va parea foarte rau ca te-a pierdut!
BAFTA! funda?
M-ai ajutat mult, vreau sa vorbim mai multe in privat..lasa-mi id-u tau prin mesaj :*
Daca are obiceiul sa minta, va minti mereu. Ocupa-ti timpul cu altceva, cu altcineva.
Gaseste-ti o preocupare sau gaseste-ti pe altcineva. Daca s-a purtat rau in trecut, va fi cu atat mai rau daca treci peste ce a facut si te intorci la el. O astfel de relatie nu are nici un viitor!
Balta las-o(las-o balta)
Daca simtea ceva pentru tine, se intalnea cu tine, mi se pare logic
Buna!
Am fost exact in situatia ta!
Vrand-nevrand fiecare a luat-o pe drumuri diferite in viata.
In locul tau nici nu m-as mai uita catre el, daramite sa-l sun si altele, dat fiind faptul ca te-a mintit cum spui acolo si cate si mai cate.
Trezeste-te la realitate! Te-a folosit!
Spune-i : "Adio si un praz verde!"
Daca vrei ca tu sa nu mai suferi, lasa-l impace... el tine de trecut, nu te mai gandi la el, daca el nu a stiut sa te pretuiasca, e pb lui. Nu il suna, si nu ii mai raspunde la telefon atunci cand suna. Te va face sa te simti mai rau. Spune tot ce ai pe suflet unei persoane de incredere, nu ai de ce sa i le spui lui, daca tot zici ca te-a mintit, numai isi va bate joc. Imi pare rau pentru situatia ta, dar nu are rost sa te mai intalnesti cu el. Daca vrei asculti sfatul meu, daca nu, nu. E decizia ta, mie doar imi pare rau pentru ca de multe ori din ce in ce mai multe fete patesc asta. Imi pare rau. Sper sa se rezolve cumva, te pup :*
Multumesc mult, o sa tin cont de sfatul tau, pusi :*
Cu drag. :*