| ziggs a întrebat:

Nu o inteleg pe iubita mea,tot timpul cand ies cu ea si cu inca un prieten cum s-a intamplat azi, daca nu o bag in seama 10 minute se supara pe mine...acuma nu mai vorbeste cu mine ca e nervoasa si din cauza unei glume pe care am facut-o in care m-am facut ca o sarut, dar am pupat-o pe nas si s-a enervat si a spus ca mi-am luat fite in cap si ca nu imi pasa de ea si nu o iubesc...de ce face chestile astea, ce este in capul ei sau mai bine zis in al fetelor?

Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Mai da fitzzoasa mai este iubita ta laughing ...pai eu cred ca necesita atentie multa, nu stie cum sa faca sa fie in centrul atentie si sa iti atraga atentia happy nu este nimic rau in asta, dar cred ca ar trebui sa vb cu ea si sa-i explici ca o iubesti si ca iubirea trebuie cu masura in jurul prietenilor, nu trebuie sa vada lumea ca tu o iubesti, trebuie ea sa stie si sa simta! Si tu incearca sa nu mai faci glume de fata cu alti prieteni in care ea sa se simta aiurea! Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun...winking

9 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

E o disperata, scapa de ea

| iubesc a răspuns:

Este o tipa suparacioasa. Ar trebui sa lasi glumele de-o parte.

| Larisssaa a răspuns:

Este femeie. Unele asa reactioneaza. happy E genul ala de fata care se supara repede, dar te iubeste.

| SebastianCMT a răspuns:

Barbate laughing)) faza e ca multe sufera de nebagare in seama si daca ai zis ca se supara ca nu o bagi in seama e cam cu figuri! Dar acum vezi si tu poate te iubeste prea mult sau are fite!

| L7w7n7d7 a răspuns:

Plângăcioasă mică.

| 7639781254 a răspuns (pentru L7w7n7d7):

Ba nu, plangacioasa plina de fite.

| Blu3Smyle a răspuns:

laughing Nu e suparata pe tine pun pariu vrea sa fie in centrul atentiei tale tine mult la tine si te vrea doar pentru ea da totusi daca vezi ca se supara pe tine sau cand ai facut faza cu nasul dupa trebuia sa o saruti serios sa nu se supere...le face doar pentru ca te vrea doar pentru ea cum am mai zis sa fi mai dedicat tongue.

| onii1997 a răspuns:

Hey, asculta, asta se intampla pentru ca tu vorbesti mai mult cu prietenul tau decat cu ea, si in plus nu vorbiti ceva pe care ea il considera un subiect de discutie, te iubeste e clar... dar vrea atentie... daca o iubesti atunci arata-i. Glumele imi plac si mie si la orice fata, dar dupa gluma trebuia sa o saruti ca sa vada ca nu iti bati joc de ea, intelegi. Bafta, sper ca te-am ajutat [proprie experienta]

| Zadie a răspuns:

Pai vrei sa stea bibelou cand iesi in oras si mai este cineva cu voi?