Datorita modului in care crestem si suntem educati,e putin mai greu sa acceptam si sa generalizam acest lucru.
Barbatii sunt cei puternici,femeile sensibile si gingase,sexul frumos, ma rog.
Ca sa ajungi sa-i consideri pe toti barbatii prosti sau pe toate femeile curve ar trebui sa fii cel putin Napoleon.
Ca sa ai dreptul sa-i judeci!
Barbatii au stricat totul spui tu, in rabufnirea ta.
Da-mi voie sa te completez putin si sa spun ca barbatii au stricat totul, din cauza femeilor.
Asa ca, ii putem condamna pe toti!
Inteleg ca intrebarea ta este o revolta a starii actuale a lucrurilor.Si aici ai dreptate,nimic nu mai pare a fi la locul lui si nimeni sanatos la cap!
Lumea alearga cu o viteza incredibila si noi ne indoim in toate partile,sa nu ne ia vantul! Totul e sa te adaptezi.
Apar specimene care te ingretoseaza,femei,barbati,nici macar nu mai are importanta.
Stii ce e important? E important ce faci TU,cum gandesti TU, unde te situezi TU.
Tu personal, ca unitate.
Pentru ca TU alegi!
Cat timp pastrezi echilibrul si increderea in tine, nimic nu te poate tulbura.
Nu mai da importanta nimicurilor, chiar nu ajuta deloc!
N am spus ca sunt toti la fel, am zis ca marea majoritate. Si cineva care generalizeaza nu trebuie sa fie napoleoan ca sa aiba acest drept. Cand toti pe care i ai cunoscut ti-au gresit e normal cumva sa generalizezi, e o tendinta fireasca. Tu daca in 20+ de ani ai gasit numai barbati care te au dezamagit ai mai avea vreodata incredere in barbati?
In rest, este interesant raspunsul tau, mai ales in unele privinte. "Barbatii au stricat totul din cauza femeilor". E o nuanta interesanta aici. Si chiar si spre final ai un raspuns foarte pertinent si un mesaj realist.
Nu doar la generalizarea lui Napoleon m-am referit ci la faptul ca poate, el ar avea dreptul sa judece pe altcineva.
Desi, nu sunt prea sigura...
Cred ca singura care ne poate intrezice sa facem anumite chestii este legea si nici ea mereu. N am auzit sa-mi fie interzis sa mi spun opinia. Am dreptul sa judec pe cine vreau eu, iar cei judecati au dreptul sa nu le pese. Ca daca judecata mea n ar avea cel putin un sambure de adevar nu i-ar mai deranaja atat
De acord cu tine.
Eu voi merge insa mai departe si ma voi referi la componenta politica a acestui aspect si nu doar aici la noi, pe Dambovita, ci la nivel mondial. Ma refer la propaganda agresiva ce are loc pe planeta de ceva vreme, de "women's empowerment". Sunt pupate in coor din toate pozitiile, e propagata agresiv ideea ca femeia care se foote cu multi barbati, nu mai e coorva, acum e "empowered"! Ea e egala cu barbatul acum si se promoveaza agresiv si ostentativ ideea ca nu mai e nici o rusine ca inghite zeci, sute de poole, pentru ca daca barbatii care foot multe femei sunt considerati smecheri, asa ar trebui sa fie si ele.
Si-au luat-o in cap grav de tot, au ajuns sa tinteasca mult mai sus de nivelul lor, sa aiba pretentii nejustificate in raport cu ceea ce au ele de oferit. In aceste conditii, ce sa faca bietul barbat, muritorul de rand? Ca sa aiba si el ce foote si sa nu faca laba, trebuie sa se multumeasca cu ce-o pica.
Nu e o calitate ca femeie sa ai multi parteneri. Nici macar nu trebuie sa fii frumoasa. Trebuie doar sa fii disponibila pentru mistreti. Daca o femeie se identifica cu virtutea ca a avut multi parteneri, atunci ea nu ar trebui considerata ca facand parte din randul fiintelor cu inteligenta superioara. Faptul ca ai avut multi/multe parteneri/partenere este doar o caracteristica de a ta sa zic asa, nu e ceva de bine sau de rau. E ca si cum cineva e blond si altul brunet. NU e o virtute, dar nici neaparat o problema...la cum sunt oamenii acum, de voie, de nevoie ai mai multi parteneri. In legatura cu ultimele randuri, ai cumva dreptate, dar daca toti barbatii n ar mai suge tocul ar aparea treptat schimbari. Fiecare picatura de ploaie conteaza...dar asta nu se va intampla.
Am inceput sa cred tot mai tare ca modul in care te raportezi tu la multe situatii (adica prin haz si misto) e cea mai buna solutie.
Sa-i pui in aceeasi categorie pe toti cei care s-au nascut cu un penis mi se pare putin cam deplasat.
N am spus ca toti, am spus ca marea majoritate.
E adevarat ca nu ai spus toti, dar nici marea majoritate nu ai spus, ceea ce m-a facut sa cred ca i-ai pus pe toti in aceeasi categorie.
Cumva am sugerat ca ma refer la marea majoritate. Daca nu ma refeream la marea majoritate, ma jigneam si pe mine implicit prin intrebarea mea.
Mulți bărbații greșesc fiindcă au tendința sa considere ca femeile le sunt datoare cu ceva, ca și cum ei au mai multe drepturi sau sunt mai presus. Suntem în secolul 21, femeile au devenit mai puternice asta e tot. Majoritatea bărbaților sunt mai prosti din punct de vedere emoțional, în chestii practice, organizatorice pot fi mai inteligenți.
Femeile au mai multe drepturi acum stiuuuu!
Nici bărbații, nici femeile nu au stricat nimic.
Fiecare e răspunzător de comportamentul sau, iar acel comportament nu e dat de raportul cu anumite persoane.
Am intalnit bărbați cu demnitate și și-au găsit femei cu care chiar se înțeleg bine. Și sunt atâtea femei "fără fițe", de treaba, cu care chiar iti face plăcere sa discuți.
Dar am intalnit și persoane de genul celor descrise de mai sus.
Nimeni nu a ruinat nimic, fiecare e răspunzător de propria persoana.
Și fiecare interacționează cu alte persoane cum știe, cum poate.
Negi, prin acest raspuns, ca 7 din 10 oameni au calitate indoielnica? Eu de marea majoritate vorbesc...ca, daca pentru a gasi un om in regula, cauti o groaza, inseamna ca sunt rari. Majoritatea oamenilor cu care interactionez sunt niste ranciuri ordinare, atat femei cat si barbati. Diferenta e ca fiecare isi manifesta latura asta ordinara intr-un fel, in general femeile prin fite care arata doar ca sunt niste dive prost crescute, iar barbatii sunt, simplu sus, niste melteni.
Rapunsul meu se bazează pe oamenii pe care eu i-am întâlnit, iar al tău pe baza celor pe care tu i-ai întâlnit.
7/10 oameni sunt ok. Asta e raportul meu. Cine știe, poate am eu noroc.
E exact genul de raspuns diplomat si ipocrit pe care l-am auzit la multi oameni care fac parte din categoria descrisa de mine mai sus.
Man, nu baga toti barbatii in aceeasi oala.
La ce te referi mai exact cand spui ca pentru barbati orice este bun?
Te referi la partenerele de viata pe care si le aleg sau la chestii materiale?
Nu exista asa ceva. Parerea ta e una eronata. Nu toti barbatii se multumesc cu orice. Unii au standarde destul de ridicate, atat in ceea ce priveste partenera, iubita, sotia cat si job-ul, relatiile sociale, etc.
Repet a n a oara...am spus pentru marea majoritate. Si pentru 90% fix asa este!
Tine de varsta si maturitate. O sa li se duca fitele dupa ce trec de o anumita varsta/ cam 32 de ani si le dispare frumusetea/ lingaii atatia dupa au sa aprecieze stai linistit. Toate maturele ma complimenteaza.
Daca ai gasit cativa barbati care nu au coloana vertebrala, asta nu inseamna ca gata, toti barbatii sunt cum specifici. Apropo, ai incercat toti barbatiide pe pamant de faci aceasta afirmatie? sincer acum..Problema e ca ai cautat unde nu trebuie s-au ai cautat ce aveai tu nevoie si ai dat peste disperati, dar sa stii ca sunt si barbati gentili, respectuosi si care se repecta pe ei, nu doar pe cei din jur. Ca sa gasesti ceea ce vrei, trebuie sa stabilesti punctul de reper, anume ce vrei tu, ce cauti si ai nevoie..si aplici filtrul, cum vrei sa fie, ce aspiratiii sa aiba si asa mai departe, iar cand il gasesti pui mana pe el si nu ii mai dai drumul. Succes!
Marea majoritate sunt asa. Imi mentin parerea.
Mi as dori sa te respecti indeajuns pe tine incat sa pui corect cratimele.
Mda..se intampla si la case mai mari..asa se intampla cand privesti mai mult tastatura decat ecranul..se mai fac si greseli.
E bine ca ti le recunosti
Depinde de mai multe aspecte ale vieții, ce constau in dezvoltarea perceperii creierului, ce trebuiesc dezvoltate inca din copilărie, si pe parcursul vieții, asta se aplica si la femei. modul de a fi nu consta in genul sexului. depinde doar de tine însuți cum alegi sa te comportați si sa fi. dar înțeleg ce zici.