|

O femeie care are peste 55 de ani mai poate face sex,mai poate avea orgasm ca în tinerețe,adică se mai exictă,i se mai udă păsărica? Și dacă da, până când?

Pentru că am văzut multe femei de 50 sau 60 de ani pe stradă,vara, purtând fuste scurte și vrând să pară cât mai atrăgătoare.mă gândeam că după 50 de ani femeile nu mai fac sex.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Femeile alea de 50-60 sunt culve si au antrenament in fiecare zi!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

O femeie ramane femeie, indiferent de varsta.
Dupa 50-60 de ani,are de intampinat doua probleme.
Prima este menopauza care duce la probleme de instabilitate emotionala, posibila scadere a libidoului si probleme de lubrifiere, toate acestea rezolvandu-se cu terapii succinte si cunoscute.
A doua problema este faptul ca femeia are de intampinat lipsa de atractie, inceteaza sa mai fie la fel de atractiva si dorita ca la 25, 35 de ani, aici problema tine de cat de bune sunt relatiile cu partenerul ei si daca mai exista acest partener sau nu!
O femeie va continua sa se ingrijeasca de persoana si infatisarea ei, incercand sa ramana o prezenta placuta si atractiva, cu varsta nu-si pierde atributele feminitatii pe care le-a exersat si exercitat o viata intreaga!
O femeie la 55 de ani este perfect activa sexual si aceasta stare de lucruri va continua pe tot parcursul vietii ei, cu mult succes chiar, odata indeplinite conditiile de mai sus, sau macar una din ele!
Nici o femeie si nici un barbat nu se transforma intr-o fiinta asexuata din pricina varstei.
Te vei lamuri complet daca vrei sa citesti articolul de mai jos:
http://psihologconsult.ro/sexualitatea-la-varsta-a-treia/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele da unele nu.Nu ma refer numai fizic.Scade libidoul.Adica placerea de a face sex.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles ca poate, femeia poate face sex toata viata. e adevarat ca dupa menopauza nu mai simte asa de puternic dorinta si ca lubrifierea e mai problematica, dar cu putina tandrete poate sa aiba o viata sexuala activa pana...nu mai are cu cinebig grin.
iar in legatura cu aspectul lor... exista femei de 50 de ani care arata de 35, tot respectul pentru ele!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar maica-ta mai poate face sex cu taica-tu? Cam ce crezi? Sau ea se imbraca in doliu daca are vreo 50? Ori crezi ca nu se crede atragatoare?
Ca fac sau nu sex, e normal sa fie ingrijite, sa se spele, si sa se imbrace elegant. Poate unele mai sar calul cu lungimea fustei, dar ce reguli se mai respecta acum? Lumea merge in slapi la examene la facultate.
Ia intreab-o pe maica-ta ( daca nu stii deja) si te lamuresti cum e cu sexul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu vad ceare a face scula cu prefectura.adica ce are a face sexul cu virsta.tu le cam incurci se pare.nu exista o virsta pina la care gata nu mai ai voie sau mai stiu eu sa faci sex. poate stii tu ceva dar nu despre facut sexului.e legata de sex dar nu daca poti sa faci ori nu.tu stii ca acele femei ajung la menopauza, dar aia n-are a face cu pututul sau nu al sexului.aia se refera ca femeia sia epuizat ouale si gata nu o sa mai poata face copii.aia e tot.in rest face sex ca orice alta femeie.ca se uda sau nu asta depinde de fiecare.ce nu ai vazut si una de 20 de ani sa nu se ude? deci n-are a face virsta. poate face si la 80 de ani daca poate si are chef si bineinteles daca are cu cine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si de ce nu? Stau pe spate si primesc in pasarica, PASAROIUL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce este o culva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează