1) si eu ma indragostesc la prima vedere
2) sunt timid si imi vine sa imi dau pumni in cap ca nu am curaj
3) decat facebook, afla-i nr de tel, iesiti la plimbare, suc, film, discutati despre el mai intai sa nu para ca te gandesti numai la tine, afla-i interesele, intreaba-l ce parere are despre tine, unde sta, are frati surori, incearca sa il cunosti ca de ex fizic iti place dar poate ca, caracter(scuza-mi cacofonia) poate sa iti displaca, vezi ce interese in comun aveti, invata-l sa faca ceva ce nu stia, roaga-l sa te invete ceva ce tu nu stiai, si iti spun ca O SA DE ROADE... spor la lucru si FUNDA?
Crede-ma stiu cum e si eu i-am spus unei fete de care imi place sall si mi-a raspuns dupa ce am iesit si i-am mai spus de 2 ori fara sa imi raspunda, nu o cunosc personal, ma gandesc la ea tot timpul si sunt foarte timid, incerc sa caut o solutie dar nu-i usor. Sper ca te-am ajutat, e nasoala viata uneori...
Iti spun cu toata sinceritatea...Nu il aborda pe facebook.Trimite-i un mesaj din nou pe facebook si spune-i ca este dragut si ca ai vrea sa va cunoasteti.In plus nu ai nimic de pierdut.Este ceva normal ca la o anumita varsta sa ai o asazisa ''timiditate'' atunci cand esti indragostit(a). Incearca sa vorbesti cat mai mult cu el dar sa nu fi enervanta.Dai spatiul necesar lui. Orice baiat trebuie sa respire nu?![]()
Cerei numarul de telefon si ID messanger.Repet:Vorbeste cu el si spune-i ce simti.
Iti urez bafta.O meriti!
Prin intermediul facebook-ului l-am cunoscut si eu pe prietenul meu, eu i-am scris prima data. daca vrei sa iti detaliez si iti dau sfaturi, lasa-mi id tau
nu pot sa scriu aici amanuntit
Pai...am reusit sa vorbesc cu el
. De spatiu nici se pune problema, nu sunt o fire posesiva. Mi-a cerut el numarul de telefon, inainte s-o fac eu
. Acum sunt happy, multumesc de sfaturi!