Prima varianta ar fi ok, trebuie sa cautam iubirea, ca poate, inbatranim si nu va veni singura.
Trebuie sa oscilezi intre, parerea mea.Sa-ti explic si de ce zic asta. Punand in balanta amandoua optiuni zic ca doar asa vei reusi sa gasesti iubirea ideala.Nici nu trebuie sa cauti neincetat iubirea, dar nici sa o lasi sa treaca pe langa tine.Destinul nu ti-l poti schimbi, dar poti avea soarta in favoarea ta.Adevarul absolut este undeva intre cele doua variante, oricum.
Pai trebuie sa o cautams a ne oprim atunci cand rebuie daca stai este cum ai astepta o minge de fotbal in poarta dar mingea se invarte in loc caut-o chiar daca iei refuzuri o data si o data este o fata pentru tine
Sa vina ea la mine, eu am obosit sa o caut si sa dau gres.
Am renuntat si astept ca acel om "perfect" sa calce in viata mea.
Oricum stiu ca, singura nu o sa mor!
Trebuie sa cauti iubirea in locul si la momentul potrivit.Cand e momentul potrivit? Depinde de tine.
De ce sa iti pierzi timpul cautand si asteptand un lucru ce nu exista? traieste-ti viata pur si simplu, nu o complica!
Am cautat-o ani, si nu am gasit-o dar se pare ca tot ea a venit singura , Na depinde de la persoana la persoana :*
Cautata deoarece in zilele astea greu isi mai gaseste drumul spre persoana potrivita. Cel mai bine e ca tu sa o cauti, ea s-ar putea sa nu vina la tine. Funda?
Ar trebui sa o cautam, din pacate timpul trece, noi imbatranim si riscam sa ajungem batrani si singuri, si nefericiti.
Poate nu esti "norocoasa" cum zici tu dar esti a naibii de frumoasa :*
UneRencontre întreabă: