Nu ai "boundaries" sau limite.
Trebuiesc să-i spui clar și răspicat colegului de munca să nu te mai abordeze la muncă. Punct!
E bine să ai martori când îi spui asta.
El se joacă cu tine, testează câtă nesimțire tolerezi, până unde poate merge.
E vorba de locul tău de muncă, nu accepta să fii compromisă la serviciu!
Nu-ți fie teamă că pierzi atenția lui! Dacă e interesat de tine, se poate manifesta ca un om normal în afara orelor de muncă.
Iar dacă nu, crede-mă că nu pierzi nimic. E doar un maimuțoi care face așa cu toate fetele. Cu fetele frumoase, înțelegi tu.
Nu face asa cu fetele frumoase și sunt destule. Face asa cu mine deoarece am ras și am fost poate prea open în ultimul timp, dând senzația ca doresc alte lucruri și undeva în adâncul etc chiar poate dorind ceva acolo, dacă ar fi sa fiu sincera. Ideea este ca nu e deloc ok, nu cred ca este pentru că nu este și atat. Îmi pute a demisie și aici, dacă nu ma restabilesc oricum
Poate a fost doar un gest prietenos între colegi dar de ce nu se duce la masa unei colege măritate sa facă,, circ"? Pentru ca eu am dat senzația de neseriozitate că altfel nu se mai întâmplau asa lucrurile.
Pt că nu ai boundaries și te-a mirosit. Pune limite ca să nu-ți dai demisia.
Nu vad nimic iesit din comun, acel fost al tau a realizat ceva ce nici unul dintre viitori iubiti (sau ce relatie ai avut cu ei) nu au putut ajunge la inaltimea primului tau partener, pe langa asta ai depus efort sa va intalniti (ai spus ca va intalneati mai mult seara).
Nu inteleg exact daca te intalneai cu fostul 6 luni sau vorbeai despre altcineva, dar daca presupun ca te intorceai la fostul este pentru ca, munceai pentru a-i ajunge la inima, depuneai efort si primeai putin din ce doreai, pe cand ceilalti iti spun direct ce vrei sa auzi, nu vezi interesul de a depune efort si totodata poate fi si o teama sa nu se intample cum s-a intamplat cu fostul. (scuze daca am incurcat firul narativ si am incurcat persoanele)
Ce zici? Acel,, fost" a realizat ceva ce nimeni nu a realizat? Ti-as da doua palmute peste gura nu alta. Nu a realizat nimic în afară că a dat ca mine ca surdu-n clopot și atat. Singurul motiv pentru care ma întorceam este sindromul Stockholm mai degrabă decât faptul ca ma coțăia bine sau ca avea organul gigant, pentru că de mai multe ori prea multe ori plecam cu un gust amar și infecții urinare după infecții urinare. Altceva nu făcea, numai ce am zis. Dacă ar fi sa reușesc cumva sa ma reîntorc cu mintea acolo, e mai mult un coșmar nu alta. Nici o femeie nu își dorește asa ceva, ba chiar nici orgasmul nu se obține asa în lipsa oricărui preludiu cu palme peste față și iritații jos de toată frumusețea, când vrei sa faci pipi sa tipi și tot tu sa fii de vina. Plus mult disconfort, omul nu era potrivit acolo jos pentru mine. Ce a relizat? Că timp de o perioadă lungă, nu sugeam la nimeni și nu ma gândeam măcar la nimeni și totuși pentru el eram și încă sunt prostituată. A realizat poate că am niște probleme la mansardă, de ale lui nu vedea și de-aia numai eu sunt complet dar complet vinovată în ecuație, altceva ce a realizat? Performanța unui iepure în călduri? Mda, sincer și ultima data când ne-am văzut, m-am gândit ca va fi diferit dar între noi nu se va schimba niciodată nimic și dacă vreodată s-ar schimba vreodată ceva, va fi mult prea târziu existând o diferență de vârsta între noi de 14 ani. Presupun că necunoscand istoricul meu cu el, credeai ca am realizat împreună lucruri dar nu s-a realizat nimic din partea lui sau din partea mea. Esec complet
Eu ce am zis? Fostul a realizat ceva ce nimeni altul nu a facut-o, poate fi atat de bine, cat si de rau, pe langa asta, nu am adus in subiect ideea de sex sau orice alta conotatie de genul, ce s-a intamplat in relatia voastra va apartine.
Da, initial am presupus ca totul poate a fost roz, imi pare rau pentru ceea ce ai explicat, observ ca cunosti mai bine subiectul, de ce mai ai nevoie de sfat cand deosebesti desertul de mancarea clasica?
Da, nu zici rau. Cred ca m-a apucat puțin pandelia, deoarece m-am simțit inconfortabil cu acel coleg care mă bagă în seamă. Pana la urma crezi ca e ciudat sa zici asta de fata cu alți colegi sau e doar manifestul unui coleg entuziasmat și atat? Sincer omul poate e doar coleg de treaba dar eu tot ma simt cu musca pe căciulă și ajung la overthink sau burn out pentru că mă stresez. Fiind singurul care a răspuns, referitor la gestul acela nu ai specificat ce crezi. Oricum, eu nu consider mare lucru dacă tratez lucrurile asa cum sunt normale și firești.
Dar de ce te complici sa intelegi miscarile baietilor daca te plac sau nu, obosesti psihic cat si fizic si ai o viata de trait, cand te place un baiat, in general va incerca sa te curteze, sa petreaca timp cu tine, sa te faca sa zambesti, un mod ciudat al barbatilor de a stii ca li se permite / pot trece la urmatoarea etapa, acela de a face scurta declaratie de a fi iubita / prietena lui. (aici uneori se trece cu vederea in ultima vreme desi personal consider asta un lucru important sa ii spui direct pentru a nu exista mai tarziu reprosuri ca nu te-a pus el sa fii dragastoasa cu el)
(cred ca m-am incurcat in idei, nu mai stiu despre ce se discuta aici )