anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe TPU sunt numai fete nebune? Ce se petrece aici? Am cunoscut câteva și nu păreau deloc normale! Nici nu îmi răspundeau! Am văzut că sunt și fete normale și deștepte dar eu am dat numai de astea ciudate! Sănătos la mansarda nu sunt nici eu că am anxietate,dar nu sunt așa de ciudat,mă comport normal și decent.
O singura fata am cunoscut ce e de treabă și e comunicativa, in rest numai de astea speriate de bombe!

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Exista rasism in Romania, asta e clar.

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E bine că ai cunoscut macar o fata de treabă, de ce numai vb cu ea?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am vb și azi cu ea, dar mi amica și aici am cunoscut-o! Eu îmi caut iubita. Da, e foarte de treabă și educata.

| minrest a răspuns:

Secretul consta in faptul ca TPU nu este site de matrimoniale pentru minoritati defavorizate. Daca o persoana nu vrea sa intre intr-o relatie cu tine nu inseamna ca este rasista, dupa cum daca tu nu vrei sa faci sex cu un gay, asta nu insemna ca esti homofob.

| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Nu se punea problema de relație! Am văzut că sunt și fete faine am dat eu peste ciudate de astea, lipsa de noroc.
Peste tot exista rasism în Romania nu doar in unele locuri, acum rasismul este mascat, subtil nu că pe vremuri.

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista rasism in Romania, asta e clar.

| Kiran a răspuns:

Ai impresia ca daca ii scrii cuiva, trebuie sa se comporte cu tine asemenea unei persoane regale. Nu uita ca, daca tu cauti anturaje / discutii cu persoana X, ii accepti termenii de a conversa, iar cu timpul daca te considera ca ai un comportament, poate si fizic in diverse cazuri, sa iti ofere inapoi ceea ce ai oferit.

Nu cauta atentie de la femei, nu asa functioneaza lucrurile si schimba-ti comportamentul, nebune sau nu, fiecare avem propriile alegeri din a ne selecta oamenii cu care interactionam.

| anonim_4396 explică (pentru Kiran):

Eu cred că e ceva legat de rasism mai mult!

| Kiran a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este rasism. fie de fel nu raspuns in DM pentru ca. in 70-80% din cazuri barbatul ajunge sa isi arate ceva din corp sau sa inceapa discutii nepotrivite si in vremea actuala, cand X iti da mesaj, stii ca doreste ceva, iar aici o parte din femei prefera sa nu isi piarda timpul cu asemenea lucruri inutile.

Rasism? Daca vorbeai despre barbati, ti-as fi dat dreptate, insa femeile nu sunt rasiste din ura, pur si simplu nu te considera comportamental sau fizic suficient de decent pentru a te accepta in viitoarele discutii, fie ai inceput deja discutia cu stangul.

Oricum ar fi situatia ta, de ce nu dregi situatia vorbind doar cu o fata in locul a altor 10 care sunt "mute"?

| anonim_4396 explică (pentru Kiran):

Că nu dau de nici o fata frumoasa, numai de balene Moby Dick dau

| Cătălin2025 a răspuns:

Păi și tu la ce te aștepți? Adevăratele femei și adevărații bărbați stau în offline și își văd de viață.

| anonim_4396 explică (pentru Cătălin2025):

Da nici în privat nu răspund laughing ok și eu am probleme dar nici chiar așa! Nu le judec că și eu sunt damblagit de la anxietate dar unele nici de unde sunt nu spun de teama sau vârstă sau un Facebook ceva! Sunt și online dar se mai văd și face to face unii.
Nu știu dar unele mi-au dat Facebook-ul și nu mi-au mai dat feedback. Ori sunt rasiste că sunt eu mai brunet ori sunt nebune! Da la ce întrebări pun unii aici zici că e direct sanatoriu! Suntem în 2025 și rasismul e amplu la noi, e pretutindeni! Și eu pot sa zic că sunt un bărbat drăguț, nici măcar nu ascult manele, chiar deloc! Și sunt foarte civilizat in viață de zi cu zi! Foarte cuminte cum românii și țiganii nu sunt la vârsta mea! Mai am și ghinionul de dau și de dolofane laughing zici că sunt blestemat, deși și eu m-am îngrășat dar sunt puțin înalt nu se vede așa rău și sunt totuși bărbat.

| Cătălin2025 a răspuns (pentru anonim_4396):

În primul rând femeile nu gândesc ecumenic, ele gândesc economic. Nu contează ce crezi tu, că ești frumos sau nu. Du-te intr-un parc auto și pozeaza-te ca la studio lângă mașini top și case șmechere și etc ca te vor caută ele garantat. Și încă un sfat. Frumusețea este pentru femei, tu poți sa arați ca Feddy Krueger. Bun venit în 2025.
PS: Range Rover și BMW x6/7 le plac la femei.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești norocos! eu nu discut cu niciuna.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Cătălin2025):

Le interesează moșii cu bani pe astea. Sa nu mai poată face sex.

| anonim_4396 explică (pentru UnchiulRamiz):

Norocos că dau de ciudate? laughing și eu sunt timid dar nici chiar așa!

| Cătălin2025 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Cele mai multe întreținute d-astea nu fac nici dăla. Crede-mă!

Sa mai aibă o beșină laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

Zic ca discuți cu una. Am mai scris și eu, nu sunt timid. Dar nu rapund sau au aspirații inalte

Habar nu am, dar cam ai dreptate in unele cazuri așa este.

| xxvalentin2004xx a răspuns:

Tu îți cauți gagica pe TPU? Ori ai 12 ori 70 și ești pedofil...