Hey!
Este o situatie putin mai delicata dupa parerea mea, din mai multe puncte de vedere.In primul rand baiatule ste major, fata minora, fapt ce impune anumite restrictii. Apoi la 20 de ani ai anumite nevoi sa le numesc asa pe care o fata de 13 ani nu poate sa ti le satisfaca.Ar fii probabil diferente mari de mentalitate, viziuni diferite in ce priveste dragostea, in ce priveste o relatie, chiar si cei 7 ani diferenta pot forma o piedica.INSA,foarte important, daca doi oameni, fie ei chiar si unul de 13 ani, celalalt de 20, au lucruri in comun, vad lumea cu aceeasi ochi, se plac, se simt atrasi unul de celalat, poate chiar ajung sa se iubeasca, pot avea o relatie fara nici un fel de problema.Respectul este cheia unei relatii indiferent de varsta si binenteles compatibilitatea. Daca manifesti aceste doua lucruri fata de persoana pe care o placi, totul este posibil.
O seara frumoasa!
Dacă tipul este pedofil și are fetișuri cu tipe micuțe care le poate „rupe" în pat, da, se poate.
Da dar din pacate se numeste pedofilie din punctul de vedere al baiatului. Nu-i iubire, iti garantez. doar vrea sex cu o tinerica care inca nu s-a maturizat complet sa realizeze ce vrea el. Crede-ma. daca esti genul de fata care isi doreste o relatie serioasa si viseaza la iubire adevarata cu egalitate intre parteneri. nu te duce cu unul asa de mare. A da si. in aceasta "relatie" de obicei cand baiatul cere fetei sa faca sex amandoi, daca fata refuza, baiatul va ameninta ca o paraseste. Atat de scarbe sunt astia mai mari pe care ii vedeti voi astea mici cu ochi plini de admiratie.
Da, cum sa nu. Daca fata e fraiera si pica in plasa baiatului iestet care cauta numa sex care il obtine foarte usor de la fete naive. Da.
Nu am spus ca sunt cu un baiat de genu...am vrut sa vad cum vedeti voi chestia asta.
Da din punctul meu de vedere droagostea nu are varsta
daca tipul o respecta si nu vrea sa o foloseasca mi se pare ok
Foarte rar doar daca fata de 13 ani are forme (sani mari si buci mari) doar atunci se poate intampla pentru ca nici un baiat de 20 de ani nu va face o relatie cu o fata de 13 ani pentru ca nu are motiv sa o faca.Mai bine gaseste o fata de 18+
Pei daca s-a uitat la ea insemna ca are forme iar daca ea vrea sa faca ce se face si la 18 treba ei dar pote el o ecepta asa nu e nimic anormal
Dragostea nu are varsta
dar e cam 10% vorba despre dragoste in asemenea relatii... un baiat de 13 cu o fata de 20 merge, poate fii dragoste, dar o fata de 13 cu unul de 20 este deja pedofilie in cele mai multe cazuri 90% din cazuri
ps: sa nu se mire nimeni de faza "unul de 13 cu una de 20" ca eu stiu din propria experienta
Hai pe bune...si dragoste din care parte a fost? ca la 13 ani nu sti ce e iubirea, iar o fata de 20 nu are cum sa iubeasca un baiat de 13 ani pentru ca el pur si simplu nu are ce sa-i ofere:iubire, iesiri, sex, romantism, siguranta, protectie, viitor, pur si simplu nu are cum. Crezi ca degeaba fetele prefera baietii mai mari?
Scuza-ma? Ce zici? Sa fie dragoste intre un baiat de 13 ani si o fata de 20? Prietene, revinoti, fata aia la varsta ei are alte preocupari decat sa fie dadaca.
Nu fato' sa iti spun un lucru, nu era o fufa si nici o nimfomana
la 13 ani tu nu ai avut inteligenta necesara cat sa iubesti, eu da
, nu era nebuna dupa sex, viitor? ce *** viitor vrei tu la 20 de ani?
romantism? trezeste-te nu sunt un don juan, dar stiu ce inseamna romantismul, siguranta? la 13 ani sunt destul de bine facut, in plus arat ca unul de 18-19 ani, iesiri, am iesit
si daca nu ma crezi nu imi pasa, jet ca ma iriti la cat m-ai pupat in fund 5 minute sa scrii raspunsul acela
Bine, cum zici tu, va mananca invidia la tot pasul bai frate, cine a spus ca lumea este o tarfa a fost un geniu mai mare ca Newton, Einstein sau Watt!
Iarta-ma ca te dezamagaesc dar eu nu invidiez asemenea "cupluri".
1 la mana nu ma dezamagesti, 2 la mana ma lasi in pace ca sunt deja invatat cu invidiosi ca tine, in ziua de astazi tot ce auzi sau vezi e fake sau imaginatie
Da poate exista dar te previn veti avea o familie formata din tine el si 1 cochil! casa de piatrA
Unele raspunsuri au fost cu da, adica fiti seriosi bai fratilor are 13 ala 20, pariu ca dac ma apuc si scriu si eu ca imi place de una de 19 ani toti va luati de mine imediat. Cica dragostea nu are varsta asta se aplica pentru cei peste 18 ani, ana stai cuminte ca iti vine si tie randu la din astea (asa gandesc eu)
Dap.sigur nu e nimic asa ciudat ct tymp baiatul te respecta si fostul meu iubit avea tot cam asa 21 iar eu am 14 dar eram cu el de la 13 dci nu-i nimic
De fapt, un baiat vrea multe de la o fata. Nu stiu daca te simti pregatita la varsta de 13 ani.
Depinde de baiat. De obicei baietii de 20 de ani isi doresc mai mult relatii intime. La varsta lor, sexul este pe primul loc. Dar daca se poarta frumos cu tine. Ma rog, nu stiu ce sa zic. Poti vorbi si cu mama ta, sau sora ta/fratele tau [daca ai
]. Ei sigur il cunosc pe baiatul acela si te pot sfatui bine
Funda?
Eu zic sa te mai gandesti, poate fi un caz de pedofilie, nu stii cum e acel baiat.Eu iti zic sa stai cu din astia de varsta ta.
xPiticaniee întreabă:
SunInDecember întreabă:
ThisIsIoanaBlack întreabă: