anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea are o problema. Un tip care il cunostea sa-au placut etc. i-a trimis un mesaj daca aceasta vrea sa se combine cu el, si asa s-a intamplat. Cei doi erau foarte frumosi impreuna insa s-au distantat foarte mult si peste ceva timp s-au despartit. Prietena mea a aflat ca in timp ce ii trimitea mesajele cu,, te pup";,, te iubesc"...aceleasi msj erau trimise si unei cunostinte de a ei. I-a artat mesajele! Acum afland de toate acestea s-a enervat foarte tare, fiind o iubire falsa, si acum vrea orecum sa-i dea o lectie! Ce ar putea sa faca?

Răspuns Câştigător
| EvelineFgm55 a răspuns:

OMG aceiash chestie s-a intamplat si unei prietene.pai pur si simplu ar trebui sa uite oh go on ...sa il lase in pace adica a fost un bou ca a facut asta. inseamna ca nu a iubito. incearca sa o faci sa uite. nici o lectie. nu stiu ia-o incet si fa-o sa uite. asta agraveaza mai rau situatia

1 răspuns:
| Deeutza_9774 a răspuns:

Nu merita nici o lectie a fost un porc pentru ceea c a facut dar vb lu criss asa agraveaza si mai raw lucrurile:*ar merita multe lectii dar un bou ca el nu merita nk d l pr ta:*:X:Xnici mkr ura c o poarta pentru el