| TVD13 a întrebat:

Prietena mea vrea sa se puna cu un baiat cu care am fost eu iar eu nu vreau sa-i las pentru ca ea nu-l merita si sincera sa fiu el face misto de ea
nu stiu ce sa fac eu zic ca fac bine pentru ca e o idioata. Si vrau sa il iaubig grinbig grin
Sfaturi plss:X:X
Funda

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa-l pe el sa vada cu cine sta si cand ramane singur mergi cu el.

| answer a răspuns:

ORi e prietena ta, ori nu e? Sau crapi tu de invidie? Cine esti tu sa o clasifici drept idioata! Ce parere ai daca eu te clasific drept zdreanta? Iti place?

| TVD13 explică:

Nu sunt geloasa. Nu-mi place de el
Am fost cu el din plictiseala...Problema e ca ea nu-l merita si cand am avut eu o relatie ea mereu s-a bagat si nici nu-l cunostea pe baiatu ala
Eu dk sa nu fa acelasi lucrubig grinbig grin

| emillie a răspuns:

Deci nu il merita sau il vrei tu?raised eyebrows pai daca chiar e prima situatie, atunci spune-i in fata"uite tin la tine etc." daca a doua.tot asa. daca e o prietena asa de buna probabil ar trebui sa renunte la el.

| Otilikaa a răspuns:

Dupa cite intleg esti geloasa big grin te inteleg am fost in aceiasi situatie.pai daca esti indrazneata propune-i prietenului cela sa fiti din nou impreuna.sau date pe linga el si in caz de ceva poti chiar si sa-l saruti big grin big grin

| DeeaDee a răspuns:

Eu cred ca esti si putin geloasa! zii lui ca vrei sa reluati relatia sau ceva de genul!

| RapperuL_7603 a răspuns:

Saruta`l