| Nikcoletta a întrebat:

Prietenul meu e tot mai distant nu imi mai raspunde la telefon
Nu l-am mai sunat deloc am vrut să văd dacă mă caută, dar nici el nu mi-a scris nimic şi nu m-a sunat.
Abia după 4 zile m-a sunat sa vadă ce e cu mine.
Am discutat cu el şi spune ca munceşte şi nu are timp de mine. Dar sa fim serioşi in 4 zile nu a avut 1 minut să mă sune?
Nici ieri nu m-a sunat deloc.
Credeți ca are pe altcineva?

9 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Pentru cineva care nu te cauta timp de 4 zile, nici nu ar mai trebui sa iti bati capul. Ar trebui sa fie fostul tau iubit happy Se vede cat de mult se implica in aceasta relatie daca e distanta, nu iti raspunde la telefon, si mai ales timp de 4 zile, nu te-a cautat deloc deloc. Nici macar un mesaj amarat. Nu exista,, nu am timp" chiar daca muncesti de dimineata pana seara. Este vorba de prioritati. Cand cineva nu vrea sa isi dea interesul, cea mai buna scuza este asta, pare credibila, insa, nu este. Una este sa nu iti raspunda cateva ore ca este ocupat la job, si alta este 4 zile. Timp de 4 zile, crezi ca nu a stat deloc pe telefon? Nu ii pica nimanui mana sa dea un mesaj rapid sau te sune 2 minute. E un mare mare nesimtit. Sper sa nu ii inghiti minciunile astea.
Daca as fi in locul tau, l-as trata exact la fel, nu l-as mai contacta si nu nu i-as mai raspunde vreodata.
Nici nu m-as mai gandi daca are sau nu pe alta, din moment ce eu sunt tratata in acest fel, mai bine,, il ia" alta.
Acum, decizia sta in mâinile tale happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

S-a plictisit de tine si nu stie cum sa se desparta asa ca o face incetul cu incetul

| Violleta2022 a răspuns:

Altul! Asta este deja ocupat poate cu alta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Crec că nu.

| 1997onur a răspuns:

Nu are credit și minute laughing)

| literallythesamebruh a răspuns:

Poate chiar nu are timp și nu știe cum să facă să nu te dezamăgească. Încearcă să faci anumite lucruri prin care să ii atragi atenția, și dacă e lipsit de interes înseamnă că ascunde ceva. Depinde doar de tine cum îl abordezi.

| Willis a răspuns:

Ambele variante pot fi.
Oricum interes prea mare nu este.
Alții caută să aibă pereche, și unii ca al tău, dă cu piciorul

| Marius2001Pop a răspuns:

Nu este neaparat sa aiba pe altcineva, dar nici nu pare ca il mai intereseazi.
Si eu sunt foarte ocupat, dar imi fac 10 minute sa imi intreb iubita cum se simte sau ce face, iar cand chiar nu pot ii dau mesaj si ii spun ca sunt ocupat si ca o sa ii scriu seara sau dimineata urmatoare.
Daca chiar tine la tine si te iubeste, orice om isi face timp liber. Nici de 10min nu e nevoie, scrie un mesaj in care te intreaba cum esti, cum te simti si dupa isi continua treaba.
Eu sunt baiat si pot spune ca ma interesez de iubita mea cat de des pot chiar daca sunt ocupat.
Nu cred ca tipului ii pasa prea mult de tine, bine ar fi sa cauti pe cineva care isi face putin timp sa te intrebe "Ce faci?".
Bafta multa!