Wow. Si ce ai vrea? Sa te ascunzi pentru a nu face o "greseala" sau sa spui ce simti? Nu conteaza ca a facut`o sau nu. Te duci si ii spui ca: ai aflat ca s`ar putea sa te insele si vrei sa-ti spuna adevarul. Banuiesc ca`ti vei da seama daca este sincer sau nu. daca te intrebare cine ti-a spus. un bun prieten sau "nu conteaza". Si u ai dreptul la intimitate. nu trebuie sa stie chiar absolut tot cf. pentru ca nici nu sti totul, nu? Sa zicem ca te-a inselat si probabil ca majoritatea o sa nege. daca afli ca prietenul taw are dreptate. cf? Il susti cu tradarea fata de tine? Nu cred ca trebuie sa ne intrebi pe noi ce ai de facut. In plus poate sa faca altfel. daca ar fi vina lui sau poate e nevinovat. multi ar da vina pe tine ca n`ai incredere. Bd ai incredere ca altfel nu stateai sa te gandesti ce sa faci, ba mai mult il iubesti. din moment ce esti geloasa
. e normal sa fii. mai ales cand el nu e langa tine si nu prea poti afla cu exactitate cf
. In orice caz faci cum consideri u ca e mai bine. Eu as face asa: (banuiesc ca ai o relatie serioasa cu el. si va spuneti orice, nu? In cazul asta.) L`as intreba daca m`a inselat? O sa fie socat, dar nu`i nimic. dupa ce imi va raspunde la intrebare. daca va zice nu. mai pun ctv intrebari (nu exageram totusi
). iar daca zice da. m`as mira si. as vedea daca glm sau nu si. as aprecia sinceritatea, dar as termina`o cu el. Daca zice nu. fi atenta. gaseste alte (mai multe) "urme" pentru a`l da de gol (daca este cazul). In orice caz. nu dispera si nu fa o drama din tot. este doar un baiat. chiar daca probabil inseamna tot pentru tine. trebuie sa ai putin: orgoliu. respect de sine. demnitate etc.
. Bb
. sper sa-ti fi dat un sfat bun si folositor
.
Nu vrei sa se termine?! Atunci fii proasta lui in continuare!
Cred ca e frumos sa fii carpa de sters a unui baiat ataaaat de bun!
Nu vrei sa se termine pentru ca te. a ajutat sa. l uiti pe fostul? incredibil.si pe mine m. a ajutat un baiat sa. l uit pe fostul, si atunci cand a intrecut masura, am pus punct. daca vrei sa fie totul roz, si frumos atunci taci si inghite. dar daca vrei sa demonstrezi ca esti cineva si ca ala e iubitul tau atunci lupta pentru el.si ar trebui sa. l suni, sa. l intrebi ce mai face, cum o mai duce, daca te mai iubeste, daca te inseala. da pe un ton de.ala cum ca tu nu ai sti nimic, o sa. l inebunesti cu asta pentru ca o sa se simta vinovat.
Esti sigura de acest prieten asa zis de suflet? Nu cumva il pune pe prietenul tau intr-o situatie proasta pentru ca vrea sa fie cu tine? Nu cumva ar trebui sa vorbesti deschis cu iubitul tau la telefon, pana nu se intampla vreo prostie? Iar daca se intampla, inseamna ca de fiecare data cand pleaca in cantonament, tu trebuie sa stai cu frica-n san.Asa sunt sportivii!
Aha, si daca se cucla cu fata aceea? O sa inchizi ochii, si il ierti. Si el cand vine, si daca o sa zica ca nu este adevarat? Atunci il crezi? Si chiar crezi ca merita iubirea ta? Eu nu cred. Dar poate cineva ala, nu zice adevarul. O sa afli, cand vine. ![]()
O zi buna.
Ai putea sa ii trimiti un mesaj care sa sune ceva de genul : stiu ce ai de gand sa faci cu o anumita fata de acolo.Credeam ca pot sa am incedere in tine.
Ai putea sa ii trimiti un mesaj care sa sune ceva de genul : stiu ce ai de gand sa faci cu o anumita fata de acolo.Credeam ca pot sa am incedere in tine.Sa stii ca te asteapta acasa cineva care chiar te iubeste cu adevarat, deci gandeste-te bine
Pissy! Arunca o privire la ultimul tau raspuns castigator.![]()
Unui barbat, daca i s-a pus pata sa insele, inseala. Nu mai e cale de intoarcere. Daca il vrei atat de mult, incearca sa faci abstractie de informatiile amicului tau (care e prieten cu prietenul tau). S-ar putea sa nu fie nimic, sa te faca doar geloasa, sa te desparti de el, ca sa-i ia locul. Mai stai o perioada cu el si vezi daca i se schimba comportamentul... trebuie sa faci un efort sa vezi asta (stii ca atunci cand esti ingragostita pana peste urechi nu poti sa observi asa ceva).
Daca comportamentul lui fata de tine se schimba (in rau), atunci va trebui sa faci un efort sa-l lasi.
Viata merge mai departe, iar tu trebuie sa o traiesti (din plin), cu sau fara el.
"Succesuri!"
Nu te mai inteleg... il iubesti, el demonstreaza ca nu te iubeste, ii zici pa-pa si gata. te complici cam mult nu te merita daca face asa ceva, dar sa speram ca ori nu ai dat tu tot ce poti ( si nu ma refer ca nu ai facut sex cu el- nu o face doar ca sa l faci sa se apropie de tine ) ori urla hormonii in el ca vrea asta si ii e greu sa se stapaneasca... nu va cunosc pe niciunul deci nu stiu exact cum sta situatia, nu pot sa dau deocamdata alt raspuns
Daca nu vrei sa se termine faci pe fraiera si il ierti, daca nu poti inghiti asa ceva se termina si gata, nu e o tragedie. daca iti face asta acum ce ti-ar face daca v-ati casatori? totusi nu te baza pe ce spun altii, nu te desparti de el pe motiv ca ai auzit de la altcineva ca s-a culcat cu o alta fata