| Alx966 a întrebat:

Pro sau contra legalizării prostituției în România?
Eu sunt pro și consider că BOR-ul ar trebui să înceteze să se mai bage în tot aiurea.

Răspuns Câştigător
| Valentina8 a răspuns:

Pro. pentru ca s-ar tine sub control bolile cu transmitere sexuala, prostituatele ar avea drepturi si beneficii precum oricare alt cetatean, pentru ca muncesc si platesc taxe si impozite, copiii celor care ofera servicii sexuale platite ar fi protejati, ar creste veniturile la stat, este posibilitatea de a diminui traficul de carne vie, si sa nu uitam ca nu sunt doar femeile cele care practica aceasta meserie dar si barbati (desigur mai putini)
Sunt o gramada de femei ce practica prostitutia, gandeste la cate dintre acestea sunt violate, sunt batute, nu primesc bani, le inregistreaza, etc. In schimb, sa fie legal, sexul ar fi protejat, ele ar fi protejate, banii i-ar primi, ar plati si taxe deci ar avea si pensie in viitor. Este optim pentru cine ori ii place sa faca aceasta meserie ori este nevoit din cauza problemelor (saracie, imposibilitatea de a urma o scoala, etc). Multe femei se prostituiesc primi ani pana isi pun niste bani de o parte si dupa platesc un curs sa aiba o "diploma"in mana si sa poate schimba locul de munca. Stii cate tinere o fac pe ascuns, ca poate nu-si pot plati facultatea? Nu-si pot plati chiria? Stii cat risca? Trebuie sa ne gandim si la altii nu doar la noi insine daca sustinem ca facem parte dintr-un stat.

44 răspunsuri:
| Valentina8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai terminat?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Valentina8):

Desteapta replica. Ai gandit-o mult?

Se pare ca ai terminat laughing

anonim_4396

"Valentina8 a evaluat răspunsul tău fiind nefolositor şi eronat."
Nu mai fii suparata, nu e vina mea ca nu poti mai mult.

laughingai glume in program

anonim_4396

Am inteles ca nu poti mai mult.
Poti sa te opresti acum.

Ai inteles multe la viata ta, felicitari, an nou frumos :*

| Alx966 explică (pentru anonim_4396):

Tu ai început toată cearta asta inutilă, scuze că mă bag. Dar ai o mare problemă dacă nu poți accepta că oamenii au opinii diferite privitoare la un aspect și mi se pare cea mai mare tâmpenie să încerci să-i schimbi cuiva opinia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru chuckmanson):

Trebuia sa presupun ca exista oameni ca tine, pentru care e prea complicat sa inteleaga ceva atat de simplu, ca ceea ce am spus se aplica prostituatelor care sunt prostituate de bunavoie.
Prostitutia e singura ta sursa de venit numai daca nu vrei sa faci altceva. Majoritatea femeilor reusesc sa nu moara de foame in strada fara sa se prostitueze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alx966):

Nu ne-am certat.
Ca n-as putea sa accept ca oamenii au pareri diferite de ale mele e concluzia ta eronata.
Ti se pare o tampenie pentru ca nu prea gandesti.

| Alx966 explică (pentru Valentina8):

Jos pălăria pentru răspuns. happy

| Valentina8 a răspuns (pentru Alx966):

Multumesc frumos, an nou frumos!

| Alx966 explică (pentru Valentina8):

Cu plăcere, la mulți ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra pentru că am încuraja traficul de persoane.