|

{ROG SERIOZITATE MAXIMA}

Buna TPU! Sunt in clasa cu o fata pe care o tot privesc cu ochi dulci inca din clasa a 10-a.Am facut saptamana trecuta SECRET SANTA si cum s-a nimerit, ca fix ei sa ii dau un cadou(M-am simtit in al noualea cer cand am luat-o in brate)Acum ce pot sa zic, eu sunt o fire mai timida si nu imi place sa ies in evidenta asa ca nu i-am facut un cadou care sa arate ca o plac.

Acum intrebarea mea:Ma gandeam sa ii fac "curte" in stilul vechi...prin scrisori si cadouri trimise prin posta, dar la inceput sa nu stie cine sunt si sa ma arat pe parcurs, daca vad ca iese ceva.Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa fac ca sa fie ceva intre noi..sau macar sa stiu daca are rost sa insist sau nu.As prefera raspunsuri de la cei care au o IUBITA sau si parerea fetelor:"Cum v ar place sa fiti "curtate"?"Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate...winking

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Inainte de toate trebuie sa fii iscusit, sa stii sa-ti etalezi sentimentele inscris, sa-ti pui tot focul si patima acolo. Scrisorile de dragoste au facut si fac cat toate cadourile si banii din lume, trebuie doar sa stii sa ajungi la inima ei.Nu este usor pentru ca vei scrie si vei rupe zeci de hartii pana te vei hotari sa trimiti una.Dar oricum ar fi, incearca sa-i transmiti ceea ce simti, ce crezi si ce speri, si poate vei reusi. ps..pentru scrisori de dragoste iti trebuie lectura multa, nu este la indemana oricui, crede-ma.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca i le trimiti anonim, risti sa se gandeasca la altcineva si atunci va fi mai rau. De unde poti sti "daca iese ceva" daca nu stie ca tu esti?
Poti sa i le trimiti prin posta dar semnate sau cu indicii sa stie ca tu esti curtezanuul. Altfel... netezesti calea pentru altul.

| explică (pentru Elelei):

Adevarat...Da cum sa fac sa stie doar ea si nu tot liceul? Mi-e frica ca daca nu ma place o sa spuna la toti sad

| a răspuns (pentru Frumu1818):

Nu cred ca va spune ceva colegilor.

| a răspuns:

Scuze nu stiu mie imi place gazonul.
funda?