Crezi ca te iubeste? ai citit ce-ai scris inainte sa publici? eu n-am inteles ce-ai scris sincer.cum adica "cred ca ma iubeste da eu o iubesc si imi place mult de ea si cum am zis nu stiu daca ma iubeste sau nu" pe bune acum.nu ca vreau sa te judec. dar totusi. eu zic s-o lasi in pace.nu stii ce vrea si ai si prietena.nu mi se pare corect pentru ea s-o parasesti pentru alta despre care nici nu stii daca te place.
,, ma iubeste'' mi se pare un cuvant cam mare. poate doar te place!
ce varsta aveti?
Iara tu cel analfabet
! Gandeste ma inainte sa scrii.
PS
Intr-o neintelegere, lupta corect!
Nu insulta(cum ai facut cu mine)
Pai:daca iti iubesti colega inseamna k vrei s fii cu ea,k nu poti sa-ti iubesti colega si iubita in acelasi timp,trebuie sa fie una dintre ele, deci iti iubesti colega; atunci vb cu iubita ta ii spui totul si incearca cu colega, cu aman2 nu merge,risti sa ramai fara niciuna,si incearca sa aflii daca colega te iubeste si ea; cum? asa:fi dragut cu ea,atent,ajut-o cand are nev de cv,stai o ajuti daca poti,te comporti frum ii acorzi multa atentie,fa-o mai intai sa vada k totusi o placi ptn, si u, chiar daca o placi mai mult,in general fi dragut, ii vb frum, si trebuie s te placa la un moment dat. bafta![]()
![]()
PedoBarbie întreabă:
PedoBarbie întreabă: