| RbD a întrebat:

O intrebare.
Cum sa fac sa raman insarcinata dupa prima noapte de dragoste?
Vreau sa am un copil cu prietenul meu cat mai repede.
Funda.

Răspuns Câştigător
| Anny1 a răspuns:

Pai trebuie sa o faceti fara prezervativ si se se termine in tine atata tot dar inainte de asta ar fi indicat sa va faceti ceva teste de sange sau nu stiu eu prea exact dar stiu sigur ca trebuie sa o faceti fara prezervativ si sa termine in tine(adica sa iti ajunga sperma) bafta sa fiti fericiti kiss! Funda?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Foloseste teste de ovulatie pentru a avea contactul sexual exact in perioada fertila. Dar discuta intai problema si cu partenerul tai, vezi daca si el isi doreste acelasi lucru.

| anka89 a răspuns:

Daca vrei sa ramai insarcinata cat mai repede:din prima zi de ciclu incepe si numara 12 zile, voi sa o faceti exact a 12-a zi, cea mai fertila zi a femeii, ii sigur.succes.alta modalitate nu stiu, ca sa fie si sigura. aaaa si fara protectie.pup

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Wow :O in primul rand gandeste-te bine daca vrei sa faci asta si daca vrei sa ai un copil cu prietenul tau crezand ca il vei tine langa u toata viata te inseli. daca are de plecat tot pleaca. Daca vrei totusi neaparat sa ramai insarcinata lasa-l sa isi dea drumu in tine(la sperma) sa nu va protejati in nici un fel nici cu prezervativ nici cu pile.cu nimic.Baftawinking

| justitiarul a răspuns:

Da' pe el l-ai intrebat daca vrea?

| justitiarul a răspuns:

Mai fetito ai 16 ani.Tu la varsta asta esti un copil, cum doamne iarta-ma sa faci copii? Stai naiba linistita si nu le mai face surprize neplacute parintilor ca ii lasa inima. Pune mana pe carte si la copii sa te gandesti pe la 30 de ani incolo cand o sa ai o cariera.Esti culmea!

| lorycykcl a răspuns:

Cati ani ai? Un copil presupune responsabilitate, nu e o modalitate de agatat baieti. Trezirrea

| Anny1 a răspuns:

Multumesc>big grin

| iloveunicorns a răspuns:

Faci cu prezervativ...

| newarena1 a răspuns:

In primul rind, trebuie sa stii care zile sunt fertile, si desigur sa-l lasi sa ejaculeze in tine.
http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/

| rosad a răspuns:

Lasa-l sa ejaculeze in interiorwinking

| P0pCorN a răspuns:

Uite parerea mea...ia-ti unu de la azilu de handicapati...si se va potrivi perfectrolling on the floor

| RbD explică:

NU e vorba sa il tin langa mine. El ma tine pe mine langa el. Si isi doreste si el un copil cu mine

| Cipi65 a răspuns:

Daca isi da drumu in tine o sa ai un copil hai da funda ca n-am mai primit una de mult

| Liqu a răspuns:

Nu poti. Se face din mai multe incercari.
Si asta e chiar spre binele tau din cate observ.