anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut.
Acum cateva zile am intalnit o fata ce provine dintr-un oras apropiat.
M-a adaugat online pentru ca "ma stie" si ar vrea sa facem sex, insa eu nu vreau sa-mi pierd virginitatea cu ea deoarece are foarte multe probleme gramaticale, se supara foarte usor, si devine stresanta.
Ieri ne-am trimis unul altuia poze cu penisul si cu vaginul, si mi-e cam frica ca o sa trimita pozele la alte persoane.
La un moment dat, a inceput sa ma intrebe daca pot trimite poze cu sora mea mai mica GOALA!
Evident ca i-am spus nu, si m-am gandit putin ca poate fi pedofil in spatele unui profil feminin.
Ce as putea face sa scap de ea? Mentionat mai sus, ne-am trimis poze cu organele genitale, iar mie nu imi prea place de ea acum.
M-am gandit sa o scot de la prieteni, sa ii dau block si sa ii raportez contul de Facebook, dar mi-e frica sa nu trimita pozele la altii.
Solutii? Am 14 ani.

Răspuns Câştigător
| NicoleEazi a răspuns:

Te-ai gandit bine, daca e vreun pedofil, block instant nici nu te gandii la altceva, si ce daca apar pozele? nici macar nu sunt cu fata ta, si daca se creeaza vreo conexiune si iti este jena asta e, greseala ta si treci peste dar nu mai vorbi cu persoana aceea

4 răspunsuri:
| Rux04 a răspuns:

Nu mai trimite poze din astea pe internet! Persoana le poate publica. Si 2. Mergi la poliție că dacă a cerut poză cu sora ta goală sigur este pedofil.

| Elena9328 a răspuns:

Block direct

| anamaria82726 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti zic, dar clar nu era o fata. Nu ca nu am avea aceleasi placeri ca un baiat, dar in primul rand noua ne e frica de persoanele ce se pot ascunde in spatele unui profil si in al doilea rand noua ne place sa fim abordate. Si daca suntem abordate nu acceptam sa dam astfel de poze.(nu iti recomand asta, dar daca vrei sa te asiguri ca e fata trebuie sa mai ceri o poza ca sa te asiguri ca e aceeasi persoana si ca da, e fata), dar nu prea are rost fiindca e clar ca nu e fata, mai ales ca a cerut poze cu sora ta. Pe el nu il ajuta cu nimic daca publica pozele cu tine, nu isi va pierde timpul cu asta mai mult ca sigur fiindca va trece la alte persoane, deci bloc si nu mai fa de astea

| Victor2107 a răspuns:

Block instant, sigur e vreun pedofil. N-are ce face cu pozele alea. Next time folosește Snapchat-ul pentru chestii de genul. Și lasă sexu pentru 16 ani măcar.