| AlexSA a întrebat:

Am 25 de ani si sunt gay.Sa va explic, am avut 2 relatii una ca activ si alta ca pasiv.Prima a durat 3 ani si a doua 1 an si 6 luni.Toate bune si frumoase...pana acum.In prima relatie am fost pasiv,era prima relatie,cand intretineam relatii sexuale niciodata nu mi-am dat drumu( nu ca nu ma incanta ideea insa mereu,secunda de secunda stateam stresat ca daca se intampla ceva si eram prea incordat),in a doua relatie,ca si activ,mereu mi-a dat drumu,pana la un moment cand ma inhibam (sa va zic ca nu pot fi gentil pentru ca imi moare erectia,trebuie sa introduc penisul dintr-o data ). Faza este ca eu in adancul sufletului sa spun asa sunt dependent de afectiunea unui tip matur,mereu mi-au atras atentia,ma imaginez mereu cum e sa vina un tip de asta inalt(1, 9-2m) sa ma cuprinda, sa ma care in brate si sa adorm in bratele lui.Imi plac si astia mai mici,insa doar sexual,nu simt decat sa-mi dau drumul si apoi sa plec,discutiile cu ei ma plictisesc(ceva inexplicabil,ma gandesc ca eu trebuie sa fiu in locul lor).Nu am fost indragostit de fostii parteneri,primul era micut de statura, nu stia cum sa ma relaxeze.Al doilea nu accepta sa fiu asa de dragastos si mi-a dat sentimentul ala de frica si ca trebuie sa ma schimb si sa fiu masculin( mi-am lasat barba,mi-am schimbat tinuta). Aceste lucruri au avut un efect asupra mea si asupra sexualitatii mele.M-am blocat asa tare,de iubit si de avut relatii mereu mi-am dorit sa fiu cu cineva inalt,protectiv, sa ma simt in siguranta.Nu am simtit ceva mai profund pana acum 3 luni cand am cunoscut un tip, matur care m-a dat peste cap...Cand il vad ma trec transpiratiile insa imi este asa frica sa intretin relatii sexuale(ma gandesc ca daca mi se intampla ca la prima relatie).E un tip deosebit, le are pe toate insa ceva m-a speriat asa tare incat nu ma pot bucura de acest lucru.100%aleg dragostea(o simt doar cu cei maturi si grijulii) fata de sex. Help pls.

5 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Daca o sa traiesti cu frica, nu o sa rezolvi nimic. Incearca sa nu te mai gandesti la prima relatie. Diferenta o face ca in prima relatie nu l.ai iubit, iar acum il iubesti. In relatia 1 fceai sex de nevoie si nu de placere. Si cand faci de placere si mintea si corpul reactioneaza altfel. Ca in cazul unui viol ( stiu ca nu e cel mai bun exemplu) una e cand esti "obligat" si alta e cand esti de acord. Sfat: Nu te mai gandi ca o sa o dai in bara, fiindca cu cat esti mai stresat cu atat iese mai rau. Bucura-te de moment si de afectiunea si dragostea celuilalt.

| LPCTSTR a răspuns:

Treci pe la Pomohaci, el te va ajuta cu 1 credinta in Dumnezeu si 2 iubirea de aproape, de foarte aproape, extrem de aproape. rolling on the floor

| Emma30555 a răspuns:

Dacă îți place un om încearcă sa vezi ce iese. Nici o relație nu seamănă cu alta

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu te mai gandii la relatia anterioara care ti a lasat sechele emotionale si un gust amar si permiteti sa fii fericit in cea actuala care implica si sentimente. Trecutul e trecut pana la urma tu traiesti prezentul care poate sa ti ofere lucruri cat se poate de frumoase. Elibereaza te de chestiile negative care te blocheaza si nu ti permit sa ti traiesti viata sentimentala asa cum ti ai dori. Stii cum se spune : fiecare zi reprezinta un nou inceput asa si cu relatia ta. Traieste o la maxim si bucura te de fiecare clipa fara teama. Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! In acest caz eu cred ca ar trebui sa te duci la psiholog sau sa vorbesti cu un baiat tot gay care a trecut prin asta.Aicic o sa primesti doar raspunsuri rautacioase si nu cred ca vrei asta.Sau sa vorbesti cu acest tip cand o sa fi mai apropiat de el poate sa te ajute el.Succes!