Daca o sa traiesti cu frica, nu o sa rezolvi nimic. Incearca sa nu te mai gandesti la prima relatie. Diferenta o face ca in prima relatie nu l.ai iubit, iar acum il iubesti. In relatia 1 fceai sex de nevoie si nu de placere. Si cand faci de placere si mintea si corpul reactioneaza altfel. Ca in cazul unui viol ( stiu ca nu e cel mai bun exemplu) una e cand esti "obligat" si alta e cand esti de acord. Sfat: Nu te mai gandi ca o sa o dai in bara, fiindca cu cat esti mai stresat cu atat iese mai rau. Bucura-te de moment si de afectiunea si dragostea celuilalt.
Treci pe la Pomohaci, el te va ajuta cu 1 credinta in Dumnezeu si 2 iubirea de aproape, de foarte aproape, extrem de aproape.
Dacă îți place un om încearcă sa vezi ce iese. Nici o relație nu seamănă cu alta
Nu te mai gandii la relatia anterioara care ti a lasat sechele emotionale si un gust amar si permiteti sa fii fericit in cea actuala care implica si sentimente. Trecutul e trecut pana la urma tu traiesti prezentul care poate sa ti ofere lucruri cat se poate de frumoase. Elibereaza te de chestiile negative care te blocheaza si nu ti permit sa ti traiesti viata sentimentala asa cum ti ai dori. Stii cum se spune : fiecare zi reprezinta un nou inceput asa si cu relatia ta. Traieste o la maxim si bucura te de fiecare clipa fara teama. Numai bine
Buna! In acest caz eu cred ca ar trebui sa te duci la psiholog sau sa vorbesti cu un baiat tot gay care a trecut prin asta.Aicic o sa primesti doar raspunsuri rautacioase si nu cred ca vrei asta.Sau sa vorbesti cu acest tip cand o sa fi mai apropiat de el poate sa te ajute el.Succes!
username121212 întreabă: