| danivalinte a întrebat:

Salut, am o "pățanie".
Am fost la fotbal ieri parca si de ceva timp umbla vorba ca sunt doi de au Sida in comuna si a venit un tip de nu l-am mai vazut in viata mea si parea incredibil de supect, era si murdar.
Si-a pus telefonul in geanta mea unde aveam telefonul, dupa va dati seama ca am batut palma de multe ori ca doar stiti cum e la fotbal in echipa.
Ma rog, ciudat ca fix dupa asta acum mi-a iesit un o mica iritatie asa rosie, in zona pubiana si mai jos de buric putin. O fi din cauza individului aluia sau ca aseara m-am masturbat, m-am sters cu niste servetele si am evitat sa ma spal in zona genitala si m-am culcat cu gandul ca ma spal direct de dim.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Boala SIDA nu o iei prin atingerea telefonului sau mainilor.Virusul care o cauzeaza, adica HIV, se transmite pe cale sexuala sau sanguina, in cazul tau.Ar trebui sa citesti aici, pentru cultura ta generala:

https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/infectia-cu-hivsida

Masturbarea se face dupa ce te speli pe maini, iar cand termini iarasi trebuie sa speli zona cu apa calda si sapun.Nu e ok sa dai vina pe altii pentru igiena ta precara.

| danivalinte explică (pentru dullcat):

Pai stiu, deci asta e cauza iritatiei, nu?
Eram prea obosit sa ma spal.

| danivalinte explică (pentru dullcat):

Plus, crezi ca nu se poate daca aveam mici rani la maini din cauza pielii uscate? De la vreme

| dullcat a răspuns (pentru danivalinte):

Citeste ce scrie in articolul de mai sus si te vei lamuri.

| Violleta2022 a răspuns:

De la atingerea unui telefon NU se poate lua HIV( sida) sau alte boli cu transmitere sexuala, doar daca ai facut sex cu el poti sa le iei.

Nu te mai sterge cu servetele umede pe cuc ca alea iti provoaca iritatie fiindca contin alcool sau sapunuri total nesanatoase.
Servetelele alea sunt pentru curata mainile, pana ajungi sa folosesti apa si sapun, nicicum pentru organele genitale.

Dupa masturbarea este obligatorie spalarea cu apa calda si sapun sa potie limina toata sperma care a ramas pe penis si prin faldurile lui, ca se intareste si miroase foarte urat dar si provoaca iritatie a pensiului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine e bolnav de sida nu cred că mai e in stare sa joace fotbal. Și hivul nu se transmite prin telefon.