| socmenge a întrebat:

Am prietena de 7 luni dar mereu vad o fata pe coridorul liceului de care ma simt atras daca pot spune asa.
S-a uitat de cateva ori insistent la mine dar asta nu conteaza.De fiecare data cand o vad, ma simt altfel...parca o cunosc de o vesnicie.
Problema este ca nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu ea, avand in vedere ca am si prietena cu care sunt tot in acelasi liceu. Nu vreau sa o las pe actuala pentru aia, vreau doar sa vorbesc cu ea, ca prieteni.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru a vorbi ce ea ca si prieten, nu este nevoie sa o lasi pe asa-zisa actuala.

| NameHarris a răspuns:

Bagate cu ea in seamna. Nu te-ai plictisit sa fii cu una timp de 7 luni?laughing Eu ma plictisesc dupa o lunalaughing)

| Wdcefv a răspuns:

In ce oras stai? Nu de alta dar cunosc un baiat care se uita insistent la mine si care e exact cum zici tu si cu iubita si tot ce ai spus...si din intrebarea cealalta ca exact atunci se certasera.In fine, de unde esti ca poate esti tu acela, stiu ca sunt sanse foarte mici totusi?happy

| Wdcefv a răspuns:

In caz ca nu esti tu acela sa iti dau un sfat totusi, ca de la o fata in situatia ei.Asteapt-o de la scoala cand pleaca (,) ca sa nu fie si iubita ta prin preajma si spune-i buna, ce faci? etc. daca s-a uitat la tine e clar ca nu trebuie sa iti fie teama si ca si ea e interesata. Daca merge treaba cere-i numarul si poate va intalniti la un sucwinkingDaca nu vorbeste prea mult dar totusi se uita in continuare la tine, nu te descuraja, inseamna ca e mai timida.

| Zzzulia a răspuns:

Ce tot stai atat pe ganduri? Vorbeste cu fata ca nu te manancalaughing si acu serios, actioneaza..ca de 7 luni tot stai si astepti, si astepti..degeaba...si na, doar o sa vorbesti cu fata..nu te insori acuma..hai curaj!

| socmenge explică (pentru Zzzulia):

Si ce as putea sa ii zic? Cum sa o abordez?