| Afrodita_7159 a întrebat:

Salut.Am si eu o intrebare pentru voi, daca ma puteti ajuta.Sora mea are o problema, are 16 ani si a facut dragoste cu prietenul ei pentru prima data.Prima data am facut-o fara protectie dar nu au ajuns pana la capat, apoi au facut-o cu protectie.Singura problema este ca ei i-a venit menstruatia cu intarziere de dinainte sa faca dragoste cu prietenul ei si luna aceasta nu i-a venit inca(tin sa mentionez ca este pentru prima data la amandoi). Exista posibilitatea ca ea sa fie insarcinata sau este o alta probelma.Va rog sa-mi raspundeti sincer si fara glume.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| username23 a răspuns:

Salut! daca e asa cum povestesti ca nu au terminat, apoi au luat prezervativul atunci sansele sa ramie insarcinata sunt ft ft mici. Probabil ca ii intirzie menstruatia din cauza ca a facut pentru prima oara sex si in organism a avut loc dereglari hormonale. E ok sa-ti intirzie menstruatia dupa prima oara, mai ales daca nu avea o menstruatie regulata. Spenui sa nu-si faca mari grijiwinking

5 răspunsuri:
| ame93 a răspuns:

Pai mai bine sa faca un test de sarcina... poate e de la stres ca i-a intarziat poate nu s-a regulat menstruatia pot fi mai multe cauze nu numai sarcina...eu va doresc succes si mai multa atentie data ce vinebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Am facut-o fara protectie " sau "au facut-o cu protectie". Fara gluma...

| Anne_4682 a răspuns:

Nu are cum sa ramana insarcinata atata timp cat nu s-a terminat. i mai zici ca au folosit dupa i prezervativul:pdeci sa stea linistita ca nu are cum sa ramaie.Probabil ca ciclul trebuie sa se regleze i de aia nu stie sigur cand trebuie sa ii vina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii.asa am patit si eu... mi-a intarziat si mi-a dat emotii.eu n`am ramas si nu cred ca sora ta e.totusi,e prea tanara ca sa te faca matusabig grin
sper sa am dreptate si sa nu fi ramas:-)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fie insarcinata sau bolnava (mai ales ca este mult prea mica pentru sex). Test in ziua a opta de intarziere a menstrei, din prima urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, repede la ginecolog.