| FantasyNight a întrebat:

Salut.am si eu o problema nu prea stiu cum sa ma comport cu o fata de multe ori ma rusinez saptamana trecuta am fost in club si acolo unde am stat la masa eram inconjurat doar de fete nu prea mi.a placut deoarece nu le counosteam pe majoritatea ce sa fac ca sa nu imi mai fiu asa timid si sa pot intra cu ele in vorba si alte chestii?

4 răspunsuri:
| Anonyymus a răspuns:

Cand vezi o fata ca se intoarce de la baie te duci la ea si ii spui "Domnisoara v-ati ****? :X"

| neutrino a răspuns:

Esti destul de matur pentru a intra intr-un bar, dar faci pipi pe tine in fata unei fete. Undeva e o contradictie.

| WhiteLover a răspuns:

Gaseste un subiect de dicutie, sau cand vezi ca povestesc implica-te si tu. poate gasesti lucruri in comun cu ele si prin conversatie te distinzi putin.sau nu ai colege? vorbeste mai mult cu ele, trebuie sa petreci mai mult timp cu fetele ca sa inveti sa le vorbesti.roaga eventual o prietena sa iti dea niste idei. daca pot sa te mai ajut...scrie-mi happy

| SrecicoviciPatricia a răspuns:

Intra in vorba cu ea.in primul rand da importanta igienii si aspectului fizic.dar nu fi superficial. vorbeste frumos cu ea si daca are nevoie de ajutor ajut-o tu.