| WhereIsMyGuitar a întrebat:

Salut băieți. Cum vă puteți imagina o prietenă care să aibă aceeași înălțime ca voi? Cum e să faci sex cu o fată de genul? Prietena mea are aceeași înălțime ca și mine aproape (eu 1.72, ea 1.70). Este și corpolentă și putin mai mare în talie decât mine, adică are cur si picioare frumoase, cum ar spune unii laughing, ca să înțelegeți cum arată.
O singură chestie i-am spus că nu îmi place să o văd în tocuri înalte când e cu mine laughing. Mie sincer imi place enorm de mult ca e cât mine. Nu știu, gen, nu o simt mică pe lângă mine. Imi place mult.
Dar vă întreb pe voi, cei care aveti sau ati avut prietenă aproximativ cât voi de înaltă și asemănător cum am descris-o eu. Cum e să faci sex cu o fată de genul? Nu te simți mic? laughing. Sau poate să vină în minte prostii de genul "poate nu e îndeajuns de mare pentru ea". Și aici vine a doua intrebare, daca contează mărimea sau dacă stii ce faci.
Vreau să îmi răspundeți din experiență dacă știți. Nu am pus intrebarea așa la mișto. Doar m-am deschis față de voi și v-am explicat ceea ce am scris ca intre prieteni.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca voi doi va intelege ti este tot ce conteaza, numai conteaza cum arată, păcat ca îi interzici sa poarte tocuri, tocul inalt face piciorul frumos si orice femeie care poarta pantofi cu toc e senzatională. De ce nu o placi cand e pe tocuri?

| WhereIsMyGuitar explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am zis ca nu îmi place. Doar ca o sa fie mai înaltă decât mine, si eu o sa fiu mai mic laughing. Dar oricum ai dreptate

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru WhereIsMyGuitar):

Multumesc pentru fundă, si asa ca sfat, ori de cîte ori va sta pe tocuri prietena ta fa i un masaj la picioare cand ajunge acasa că sigur o dor picioarele si va aprecia sa vada ca o rasfeți, ce varsta ai tu? Dar ea?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar dacă ar avea cam un sfert de metru mai mult ca tine, cocoșată, cu fața strâmbă, cu 6 degete la mâna stângă și 3 degete la mâna dreaptă, cum ar fi, dacă tu ai iubi-o chiar și așa și ea te-ar iubi pe tine?

| Frank51 a răspuns:

A mea e mai inalta cu 1-2cm, si e ok.

| Clint a răspuns:

Nu cred cã intereseaza pe nimeni ce Bulane are prietena ta. Doar pe cei care au fetisuri cu picioare laughingNu-mi plac cele inalte cat mine
Probabil sunt complexat cum zice idioata de mai sus laughing
Si binenteles ca conteaza marimea si ce stii sa faci.

| Dalmore1996 a răspuns:

Iti place pe dracu, esti complexat rau laughing

| WhereIsMyGuitar explică (pentru Dalmore1996):

Nu sunt complexat deloc. Doar pentru că folosesti niște cuvinte premium asta nu inseamna că o să mă faci să plâng pentru un comentariu ca acesta happy

| MPersephone a răspuns:

Nu cred ca inaltimea conteaza. Eu tot sunt cu cativa centimetrii mai josuta decat prietenul meu, nu cu mult. Si nici pe mine, nici pe el nu a parut sa ne deranjeze niciodata.Stiu cupluri unde ea e mai inalta si am vazut ca nu e o problema.
Aici conteaza cu ce te simti tu confortabil, cum vrei tu ca ea sa arata si viceversa. Eu deloc nu port tocuri, deci nu e nici un impediment.Dar daca as purta, tot nu cred ca ar fi.