Nu, nu exista greturi cand iti vine menstruatia!
iubita ta a facut o tox-infectie alimentara, de aceea are greturi si stari de voma fiindca se infometeaza si cand manaca o face probabil cu lacomie, i se face greata.
Din ce spui, ar trebui să vă gândiți deja la ce nume va avea bebelușul ce-i deja pe drum
Nu cred, adica ea a mai avut greturi inainte de menstra
Nu e pe crezute ca la biserică, e cu testări de sarcină
Dacă actele sexuale cu tine, au fost protejate, nu este posibil sa fie gravida.
Oare faptul ca pui atatea intrebari despre simptomele sarcinii, are legatura cu faptul ca nu folositi protectie?
din 31 de intrebari, 30 sunt pe tema asta.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti
Nu stiu deranjul tau, site ul este de a pune intrebari, te frustreaza ca se pun intrebari? Pun ce intrebare vreau, iar protectie s-a folosit oricand.
Site ul este de a pune intrebari, iar eu ti-am pus o intrebare.
Fii sincer!
Pai si deja ti am raspuns, nu vad unde e problema.
Problema e ca dupa 30 de intrebari, ar fi trebuit sa afli si sa inveti ca sexul cu prezervativ te protejeaza de sarcina.
In realitate nu are iubită, îți imaginează că are
E fata, si inca una impertinenta.
Asa se manifesta sindromul premenstrual, e destul de intalnit. Greturile de sarcina sunt cu totul altceva si apar mult mai tarziu in sarcina.