| anonim26262 a întrebat:

Salut, o intrebare pentru cei cunoscatori, fetele pot avea si mici greturi inainte de menstruatie? Am citit si cica asta ar fi un sindrom premenstrual, iubita mea mai are 7 zile pana la menstruatie, are un ciclu neregulat, ea este mai sensibila si din ce stiu a mai avut faze din acestea cu greturi, nu din acelea cu stari de voma, simtea foarte putin starea asta, contacte sexuale am avut, dar protejate toate, ceea ce ma streseaza e ca a avut aseara si ieri seara, ea mananca si de putine ori pe zi, m-am gandit ca o fii de la treaba asta ca mananca cu pofta, ieri a mancat de dimineata si dupa masa la 2, atat.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu exista greturi cand iti vine menstruatia!
iubita ta a facut o tox-infectie alimentara, de aceea are greturi si stari de voma fiindca se infometeaza si cand manaca o face probabil cu lacomie, i se face greata.

| sierra1 a răspuns:

Din ce spui, ar trebui să vă gândiți deja la ce nume va avea bebelușul ce-i deja pe drum

| anonim26262 explică (pentru sierra1):

Nu cred, adica ea a mai avut greturi inainte de menstra

| sierra1 a răspuns (pentru anonim26262):

Nu e pe crezute ca la biserică, e cu testări de sarcină

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actele sexuale cu tine, au fost protejate, nu este posibil sa fie gravida.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O iei de mana si o duci la medic.
Posibil alte probleme medicale.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Oare faptul ca pui atatea intrebari despre simptomele sarcinii, are legatura cu faptul ca nu folositi protectie?
din 31 de intrebari, 30 sunt pe tema asta.

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| anonim26262 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu stiu deranjul tau, site ul este de a pune intrebari, te frustreaza ca se pun intrebari? Pun ce intrebare vreau, iar protectie s-a folosit oricand.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru anonim26262):

Site ul este de a pune intrebari, iar eu ti-am pus o intrebare.
Fii sincer!

| anonim26262 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai si deja ti am raspuns, nu vad unde e problema.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru anonim26262):

Problema e ca dupa 30 de intrebari, ar fi trebuit sa afli si sa inveti ca sexul cu prezervativ te protejeaza de sarcina.

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

In realitate nu are iubită, îți imaginează că are

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

E fata, si inca una impertinenta.

| Robert2526 a răspuns:

Asa se manifesta sindromul premenstrual, e destul de intalnit. Greturile de sarcina sunt cu totul altceva si apar mult mai tarziu in sarcina.