| KeNNT3D a întrebat:

acum câteva zile am cunoscut o fată, am ieşit odată în oraš să ne cunoaştem mai bine, e o fată frumoasă, deşteaptă toste cele, dar cred că e prea plină de sine şi când vorbesc cu ea vorbim 20 sau 30min dupa 2-3ore nu mai răspunde. Aveți vreun sfat ceva? Să o tratez şi eu cu indiferență, să nu îi mai scriu 1 zi sau 2 să văd dacā îmi mai scrie ea sau ce să fac? Mulțumesc. Îmi place de ea, e o fată super ok, dar cred că ar fi mai ok să nu îi arăt aşa repede că îmi place de ea, nu ştiu. Orice sfat e bine primit

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Practic are fite. Fii tu insuti si spune-i ce simti, daca esti indiferent si vrei sa pari superior vrei sa arati ceea ce nu esti, adica sa te minti pe tine. Incearca sa intelegi ca ea pierde daca nu o sa iasa nimic, nu tu, pentru ca tu ai fost sincer. Poate o sa aprecieze ca esti sincer, si isi da masca de fite jos.

| sierra1 a răspuns:

Fata își cunoaște valoarea! Tu o știi pe a ta? Sunteți egali?

| raMLesS a răspuns:

Aia e problema, ca ii dai mesaje toata ziua.
O sa creada ca nu ai ce face cu viata ta.
Da-i si tu 3-4 mesaje si atat, fii mai sec, cand iti da mesaj nu-i raspunde instant pentru ca o sa creada ca n-ai ce face cu viata ta, raspunde-i peste jumate de ora sau cateva ore...

| Frank51 a răspuns (pentru raMLesS):

Eu am patit sa uit sa ii scriu 2 saptamani laughing Nu s-a suparat.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, o plictisesti, sa vorbesti 20-30 de minute in loc sa o inviti undeva, si sa ii oferi o inghetata, prajitur sau alte atentii.