| simona16 a întrebat:

Am o problema.Ma puteti ajuta? Un baiat pe care l-am cunoscut acum 2 ani si il vizitez pe data de 1 mai.Este dragut cu mine si isi imparte lucrurile cu mine.Eu il plac. Dar daca face lucrurile astea inseamna ca ma place si el pe mine? DAU FUNDITA SI STELUTA.star

Răspuns Câştigător
| MariusPopa a răspuns:

Draga simona16 am urmarit pe acest site mai multe discutii.Niciunul dintre voi aproape nu va dati varsta.Toate astea au o legatura si cu varsta in care va aflati, nu crezi? Una e sa vorbim de niste adolescenti de 16-18 ani si alta e sa vorbim de 10-14 ani.Indicat ar fi cand cereti sfaturi sa specificati mai multe detalii.
Daca imparte tot ce are cu tine... e posibil sa te placa happy
Bafta.

4 răspunsuri:
| Andrei_2426 a răspuns:

Da, oarecum, poate e doar un foarte bun prieten dar la fel de bine poate fii si un potential pretendent al tau. dar eu cred ca ar trebui sa ii pui intrebarea lui.stiu ca o sa crezi ca e o prostie sa iti zic sa ii spui asta, dar daca te place atat de mult nu il va deranja.

| alexmrnl97 a răspuns:

Da-intr-un fel. dc nul intrebi daca vrea sa stea cu tine direct? ia incearca :bafta:

| Kylexy a răspuns:

Nu ai ce sa pierzi daca ii spui tu ca il placi daca te place va accepta sa fie cu tine

| HotChoclate a răspuns:

Daca va vedeti abia pe 1 mai.eu zic sa il uiti. O relatie la distanta nu ar merge rolling eyes.Distrezate.nu astepta din decembrie 1 mai. Daca o sa va intalniti lasa sa fie totul spontan, daca te stresezi si o sa te gandesti prea mult la asta s-ar putea sa fii dezamagitabatting eyelashes