Draga simona16 am urmarit pe acest site mai multe discutii.Niciunul dintre voi aproape nu va dati varsta.Toate astea au o legatura si cu varsta in care va aflati, nu crezi? Una e sa vorbim de niste adolescenti de 16-18 ani si alta e sa vorbim de 10-14 ani.Indicat ar fi cand cereti sfaturi sa specificati mai multe detalii.
Daca imparte tot ce are cu tine... e posibil sa te placa
Bafta.
Da, oarecum, poate e doar un foarte bun prieten dar la fel de bine poate fii si un potential pretendent al tau. dar eu cred ca ar trebui sa ii pui intrebarea lui.stiu ca o sa crezi ca e o prostie sa iti zic sa ii spui asta, dar daca te place atat de mult nu il va deranja.
Da-intr-un fel. dc nul intrebi daca vrea sa stea cu tine direct? ia incearca :bafta:
Nu ai ce sa pierzi daca ii spui tu ca il placi daca te place va accepta sa fie cu tine
Daca va vedeti abia pe 1 mai.eu zic sa il uiti. O relatie la distanta nu ar merge
.Distrezate.nu astepta din decembrie 1 mai. Daca o sa va intalniti lasa sa fie totul spontan, daca te stresezi si o sa te gandesti prea mult la asta s-ar putea sa fii dezamagita
Baby întreabă: