| ionutcautis a întrebat:

As vrea sa stiu ce este mai important aspectul fizic sau daca ai un suflet bun?

38 răspunsuri:
| GirlOnline81 a răspuns (pentru Alexxiax98):

Nu, nu s-ar fi intamplat si stii de ce? Pentru ca daca il placeai (fizic vreau sa spun), raspundeai cu toata puterea ta (sau nepregatirea ta) la atractia pe care o simteai fata de el. In schimb, cica ti-ai pierdut "rabdarea".

| Alexxiax98 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Mai si gandesc, nu ma iau doar dupa instincte. Si uite ca am avut dreptate. Din moment ce relatia n-a functionat, inseamna ca ar fi fost o greseala sa fac sex cu el. Nu pot accepta pe cineva care ma vede drept o sursa de placere fizica. Trebuie sa stea cu mine pentru mine, nu pentru a-si indeplini nevoile sexuale.
S-ar fi intamplat la un moment dat, desigur, vreau pe viitor si copii deci nu-mi propun sa raman "sfanta", dar nu ma pot lega chiar asa de oricine.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru Alexxiax98):

" Trebuie sa stea cu mine, nu pentru a-si indeplini nevoile sexuale... desigur, vreau pe viitor si copii, nu-mi propun sa raman sfanta."

Nu, nu-ti propui sa ramai sfanta. O sa-ti spun eu ce-ti propui "sa ramai".
Iti propui sa ajungi acea femeie care in loc sa astepte cu placere prima noapte, asteapta sa treaca cat mai repede teribila experienta a sexului. In acest punct, deja ai devenit sotia unui amarat, fiindca, din moment ce "trebuie sa stea cu tine pentru tine, nu pentru a-si indeplini nevoile sexuale", el va trebui sa plateasca tribut ( verigheta), urmand sa-i oferi maxim 2 experiente sexuale saptamanal, avand totusi grija ca odata cu trecerea lunilor sa faci orice efort pentru a reduce din frecventa.

Sa continui sau "mai gandesti" tu in continuare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că ar fi două situații.Prima ar fi ca la început să te atragă aspectul fizic la acea persoană, iar după ce ajungi să o cunoşti mai bine îți dai seama dacă e potrivită sau nu pentru tine.Aspectul fizic nu este suficient pentru ca o relație să poată rezista,"flacăra" aia de la început dispare după o perioadă(depinde de la caz la caz după cât timp),dacă la început poți trece cu vederea peste defectele lui/ei,după un timp,când începi să te cam "plictiseşti", nu vei mai putea.A doua situație ar fi să te atragă prima oară caracterul persoanei respective, iar după un timp, chiar dacă la început nu te-ai fi gândit la el/ea ca la un/o posibil/ă partener/ă, să ți se pară dintr-odată foarte atrăgător/atrăgătoare.

| WeebGodAkane a răspuns:

Ba, ai **** mare si buzunarul grasut? Toate fetele sar pe tine

| Swetlly122 a răspuns:

Eu consider că în adolescență contează mai mult aspectul..Fiindcă nu cred că relația va dura până se va "deforma "partenerul.

| Raven a răspuns:

Amândouă, la fel de mult. Poți să ai un suflet de aur, dacă ambalajul e nasol, s-ar putea să nu ți-l descopere nimeni pentru că nu se va simți atras/ă de tine. În prima fază, orice s-ar spune, dacă nu ești orb, atracția e fizică.

| CleanHeart a răspuns:

Asta cu frumusețea e in ochiul privitorului( ce vezi tu urat altul poate vede frumos).
Sa ai un suflet bun e un act de curaj, tot respectul pentru astfel de persoane
Ambele.